Papusi, jucarii si cadouri de Craciun – Ateliere creative la Fundatia Calea Victoriei

Daca doriti sa intrati in atmosfera de poveste a vacantei de iarna cu cateva zile mai repede, Fundatia Calea Victoriei va invita sa va relaxati si sa va bucurati de aceasta perioada de sarbatoare la atelierele de pictura si creativitate 파이널 판타지 7 다운로드. Aroma ceaiului cu scortisoara va va inspira sa pregatiti cadouri originale pentru prieteni si decoratiuni inedite cu care sa impodobiti casa si bradul in asteptarea Craciunului 히든페이스 다운로드.

In 17 si 18 decembrie, cei mici vor descoperi fabuloasa lume a fauritorilor de cadouri, la Atelierul spiridusilor lui Mos Craciun: decoratiuni si ornamente  Ebs Special Lecture Special Lecture download.

Copiii vor invata sa faca figurine si globuri pentru pomul de iarna, sub indrumarea Mariei Balan, artist plastic, si se vor bucura sa-si faca prieteni noi Download dangerous games.

In 14 decembrie, sambata, pentru trei ore, ne jucam de-a arhitectii. Tema proiectului va fi chiar Casuta lui Mos Craciun, pe care, dupa ce ne-o vom imagina, scotocind prin amintiri si povesti, o vom construi urmand sfaturile arhitectei Oana Popescu open project 다운로드. Atelierul este gandit pentru copiii cu varste intre 7 si 12 ani.

Adultii se vor bucura si ei sa isi redescopere si sa-si puna la lucru creativitatea outlook 2010 주소록 다운로드. Din 5 decembrie, Petruta Banita ii invata cum sa faca, din material textil, nasturi colorati si panglici, Jucarii si Papusi de Craciun cu figuri prietenoase 러스트 핵 다운로드. Participantii la acest atelier vor experimenta o bucurie noua, aceea de a putea darui o jucarie frumoasa pe care, ca un adevarat discipol al Mosului, au faurit-o cu gandul la cineva drag 왓츠앱 사진 다운로드. Atelierul de Jucarii si Papusi de Craciun – Lumea lui Gepetto se desfasoara in doua etape, in seri de joi – 5 si 12 decembrie 왓츠업 골드 다운로드.

Seria atelierelor speciale se incheie in 14 decembrie, cand Teodora Varzaru ne propune un Atelier hand-made de decoratiuni si ornamente de Craciun Seibebe. O dupa-amiaza intreaga (patru ore) vom mesteri si vom picta globuri de sticla si figurine decorative din pasta ceramica: fulgi de zapada de prins in brad, reni sau suporturi pentru lumanari.

Pentru inscrieri, detalii si informatii puteti vizita site-ul fundatiei: http://www.fundatiacaleavictoriei.ro/, puteti sa ne scrieti la contact@victorie.ro sau puteti suna la mobil: 0723 167 892 si telefon fix: 021-321.30.22.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *