Prima școală de cosmetologie din România

Școala de cosmetologie Apiestetic, prima cu acest profil din România, începe cursurile pe 15 februarie 대교어린이tv 다운로드.

Înființată de trei profesioniste cu experiență individuală de peste 30 de ani la nivel local și internațional (Neli Pfeiffer, Adriana Popovici și Ioana Angelescu), școala va introduce cursanții în secretele științei frumuseții, îmbinând tradiția cu tehnica modernă și teoria cu practica. 

„Dorim să arătăm generațiilor mai tinere că România a avut o școală de cosmetică serioasă, cu bază fundamentată de oameni de știință de valoare inestimabilă – cum au fost dr 한컴 타자 연습 다운로드. Aurel Voinea, considerat părintele cosmeticii, sau Olga Tudori și Natalița Gorgea, fondatoarele primului Institut de Înfrumusețare din România. De aceea am ales pentru școala noastră un termen mai puțin folosit în zilele noastre – cosmetologie – pentru a sublinia profesionalismul și seriozitatea cu care tratăm domeniul și responsabilitatea cu care lansăm acest proiect”, a declarat Neli Pfeiffer, co-fondatoarea școlii de cosmetologie și una dintre cele mai cunoscute cosmeticiene din România 12번째 솔저.

Cursurile, certificate și atestate de Ministerul Muncii, se adresează tuturor persoanelor care fie își doresc să urmeze o carieră sau să lanseze o afacere în domeniul frumuseții, fie sunt pasionate de această știință helicopter sound.

Curricula a fost structurată în așa fel încât să corespundă celor mai înalte cerințe în domeniul educațional, atât prin suportul teoretic și practic, cât și prin tehnicile dezvoltate și perfecționate de cele trei fondatoare x-force 2020. Astfel, elevii vor urma cursuri de cosmetologie generală (tehnică clasică și modernă, anatomie, dermatologie, patologie, chimie, nutriție, psihologie, marketing) și cosmetică decorativă (pensat, epilat, vopsit, machiaj profesionial) free picture.

La finalul celor șase luni de studiu, cursanții vor susține examenul final în prezența unei comisii formate din reprezentanți ai Ministerului Muncii 암살교실 만화 다운로드. Promovabilitatea va fi atestată printr-un Certificat de Calificare în domeniul cosmetologiei.

Persoanele interesate de înscriere pot accesa pagina de internet a Școlii de Cosmetologie Apiestetic sau pagina de Facebook cu același nume Jibrush Brush. În funcție de condițiile financiare, motivația și determinarea pe care o arată, candidații au șansa de a primi o bursă finanțată 100%.

Experiență combinată de aproape un secol

Trei mari doamne ale cosmeticii românești pornesc împreună la drum pentru a-și dezvălui secretele în fața generațiilor tinere Aomei onekey recovery hangul download. Chiar dacă povestea lor este diferită, le unește experiența și pasiunea pentru o carieră care nu încetează să le aducă satisfacții.

Neli Pfeiffer, specialist apiterapie

„Uitându-mă în urmă, îmi dau seama că nu eu mi-am ales meseria de cosmetician, ci ea m-a ales pe mine Ms office 2010 uninstalled download. La 20 de ani, nu știam prea multe despre asta, dar îmi plăcea frumosul, echilibrul si armonia. Mai târziu, m-am orientat către cosmetica apicolă, pe care am învățat-o, practicat-o și, într-un final, am reușit s-o dezvolt prin contribuții personale. Mi-am creat propria profesie de cosmetician. Iar acum a venit momentul să împărtășesc tot ceea ce am acumulat”.

Adriana Popovici, specialist apiterapie

„Mi-am găsit vocația din întâmplare, iar după ani de practică pot să spun că satisfacțiile sociale, sufletești și, nu în ultimul rând, cele materiale au fost peste așteptările mele. Am ajutat oameni să se simtă bine în pielea lor, le-am redat încrederea în sine, iar pentru mine acest lucru înseamnă satisfactia supremă”.

Ioana Angelescu, specialist make-up

„Urmând diferite specializări în țară și în străinătate, mi-am început o carieră în industria filmului. În 12 ani, am făcut peste 30 de filme cu mari regizori și actori ai lumii, am avut nopți întregi de lucru, fără să îmi dau seama cum trece timpul. Cosmetica și industria de înfrumusețare, în general, au fost pentru mine deschizătoare de drumuri, iar dorința mea de dezvoltare continuă m-a adus pe drumul de acum”.

Stg la dr - Adriana Popovici, Neli Pfeiffer si Ioana AngelescuAdriana Popovici                                   Neli Pffeifer                         Ioana Angelescu

 

Școala de cosmetologie Apiestetic satisface cele mai înalte cerințe din domeniul educațional, atât prin suportul teoretic și practic oferit, cât și prin tehnicile ce au ca bază peste trei decenii de experiență în domeniul cosmetologiei românești și internaționale.

Informații suplimentare găsiți pe pagina oficială www.scoalacosmetologie.ro.

© 2014 Școala de cosmetologie Apiestetic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *