Reinventarea garderobei – Curs de Pictura pe material textil (22 – 24 iulie)

Fundatia Calea Victoriei va propune pentru perioada 22-24 iulie, de la ora 19:00, atelierul Reinventarea garderobei – Curs de Pictura pe material textil, cu artistul plastic Teodora Varzaru.

De-a lungul celor 3 sedinte ale atelierului veti putea experimenta cum este sa fii propriul designer vestimentar, cu ajutorul picturii.

La prima sedinta, ne familiarizam cu instrumentele specifice picturii pe material textil si ne perfectionam aceasta tehnica. Vom folosi culori speciale pentru textile si sabloane. Vom decora un tricou cu motive in stil egiptean, indian, mexican, peruan, japonez, retro sau abstract.

Apoi, la a doua sedinta, vom folosi tehnica numita colaj (adica alaturarea mai multor tipuri de materiale sau nasturi langa desen) pentru a transforma o simpla sacosa din panza intr-un accesoriu original si decorativ.

La ultima sedinta ne vom testa liber aptitudinile artistice, decorand in stil personal o esarfa, cu motive florale sau geometrice, in functie de inspiratia si ideile fiecarui cursant.

Materialele sunt incluse in taxa de curs, insa cursantele pot sa isi aduca si obiecte personale (tricou, esarfa) de decorat.

 

Lector: Teodora Vărzaru

Data incepere: 22 Iulie 2013; Ora curs: 19:00

Numar ateliere: 3; Frecventa: zilnic (luni-miercuri), 22 – 24 iulie

Cost: 330 ron (materiale incluse); Cost redus (card fidelitate, studenti, pensionari):         300 ron (materiale incluse)

Locul desfasurarii: Fundatia Calea Victoriei, Str. Popa Soare nr. 40, etaj 1 (in apropierea Rondului Pache Protopopescu si Biserica Sfanta Vineri-Blvd Corneliu Coposu)

Inscriere la CONTACT@VICTORIEI.RO

Detalii la www.victoriei.ro