Romanian PR Week

Dupa ce te-ai straduit sa faci planul de PR pentru o campanie si ai stat multe ore sa gasesti cele mai bune idei, acum e momentul sa ai parte de o adevarata Gala de Premiere, care sa tina mai multe zile.

In perioada 29 septembrie – 1 octombrie se va desfasura la Palatul Parlamentului cea de-a saptea editie a Romanian PR Week. Evenimentul reuneste Congresul International PR Week, PR Award Gala Night si un training tematic de o zi.

Dezbaterile PR Week vin sa intareasca ideea ca PR-ul nu trebuie sa se rezume doar la comunicarea deciziilor, ci trebuie integrat in strategia de afaceri, contribuind proactiv la formularea politicilor corporatiste. Aceasta translatare de la public relations la public engagement permite trecerea de la o forma de influenta piramidala la una de tip sferic, implicand si vocile grupurilor cointeresate in procesele decizionale.

Nume sonore in PR si speakeri din strainatate vor dezbate la PR Week teme precum: PR 2.0: consecintele tehnologiilor web 2.0 asupra practicii de relatii publice, Lobbying: comunicare, transparenta si persuasiune, Etica in Relatii Publice: repere. tendinte si controverse, Creativitatea in PR, De la Public Relations la Public Engagement,  Rolul relatiilor publice in restaurarea increderii in business si mass-media.

 Alaturi de practicieni si consultanti romani, lucrarile congresului vor beneficia de expertiza unor profesionisti internationali precum: Tony Meehan(Marea Britanie), Presedintele TMA Communications si fost director al competitiei internationale IPRA Golden World Award; Dr. Horst Avenarius (Germania), Fondator si Presedinte de onoare al Consiliului German de Etica in PR si fost director de comunicare al grupului BMW; Roberto Zangrandi (Italia/Belgia), Director Corporate European Affairs Enel si Presedintele Confederatiei Europene de Relatii Publice (CERP); Erwin De Weerdt (Belgia), director general al SilverLinning Management Communications & EU Affairs si fost PR Director al Hill and Knowlton; Dr. Katerina Tsetsura (SUA), reprezentant al Institute for Public Relations (IPR) si Thomas Achelis (Germania), Presedintele Forum for International Communications.

Un element de noutate al acestei editii il reprezinta prezentarea in premiera in cadrul dezbaterii „Etica in Relatii Publice: repere. tendinte si controverse” a rezultatelor primei cercetari despre practicile media in raporturile PR-presa: „Media Transparency and Media Practices in Romania: Results of a Nation-wide Survey of Practitioners”, un studiu realizat de Forum for International Communications in parteneriat cu prestigiosul US Institute for Public Relations si Centrul pentru Jurnalism Independent.

Festivitatea PR Award Gala Night va avea loc in data de 30 septembrie si reprezinta momentul in care sunt premiate cele mai bune campanii inscrise la Romanian PR Award 2009. Cea de-a saptea editie a competitiei a inregistrat un numar record de participanti, reunind 142 de proiecte in cadrul celor 9 categorii de concurs.

Romanian PR Week se incheie in data de 1 octombrie cu un training tematic, intitulat „Internal Communication. Getting the most from your employees”, sustinut de Thomas Achelis, presedintele Forum for International Communications si de Erwin De Weerdt, Managing Director SilverLining, Management Communication & EU Affairs.

Inscrierile se fac pana la data de 26 septembrie aici.

Agenda evenimentului poate fi consultata aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *