Training PR KIT

De curand am aflat despre noul program de Comunicare-PR KIT, menit sa vina in ajutorul studentilor sau angajatilor care doresc sa isi dezvolte abilitatile in comunicarea orala si scrisa, sa cunoasca mai indeaproape domeniul Comunicarii si sa dobandeasca cunostintele necesare pentru obtinerea unei oportunitati de cariera.

Aceste program este structurat diferentiat in asa fel incat toti putem avea acces la workshop-uri chiar daca suntem incepatori sau avansati.

Training PR-KIT este compus din 6 track-uri care vizeaza crearea si dezvoltarea aptitudinilor si competentelor necesare pentru un succes garantat in:
EVENT MANAGEMENT& MARKETING
PR Copywriting
BRANDING
CSR& PR PENTRU ONG
MEDIA PROMOTIONS
COMUNICARE INTERCULTURALA

La sfarsitul acestor workshop-uri  cu program intensiv, 8 ore/ modul, vei fi deja familiarizat cu tehnici de marketing si vei putea fi un bun lider in compania in care lucrezi pentru ca vei cunoaste tehnici de negociere, de strategie, de branding si de propulsare a proiectelor tale in topul clasamentului.

Fiecare workshop in parte are un pret accesibil, la care vor fi reduceri de 20% pentru studenti, 10% pentru membrii ONG-urilor si totodata reduceri substantiale pentru cei care aleg sa parcurga intregul program Training KIT.

Consider ca sfaturile specialistilor ne sunt necesare atunci cand suntem la inceput de drum in cariera si inca nu avem experienta necesara pentru a deveni lideri peste noapte in domeniile de succes. Progresiv, trebuie sa acumulam informatii care reprezinta pasii spre performanta. Fiecare experienta de acest gen ne ajuta sa ne dezvoltam o viziune proprie de business si sa devenim conectati la mediile in care ne dorim sa activam de indata ce iesim dupa bancile facultatii.

Inscrierile deja au inceput. Grabeste-te!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *