Curs autorizat Relatii Publice

Euro Best Team organizeaza in perioada 29-30 mai si 5-6 iunie 2009, la Bucuresti, cursul autorizat pentru Asistent Relatii Publice si Comunicare. Cursul este bazat pe aplicatii practice, participantii lucreaza pe echipe pe tot parcursul programului si elaboreaza impreuna proiecte care au aplicabilitate in plan real.

In cadrul unei sesiunii de examinare finala care va avea loc in data de 13 iunie participantii vor prezenta unei comisii formare din reprezentanti ai CNFPA, proiectele realizate pe parcursul cursului, in vederea certificarii.

Programul este adaptat cerintelor mediului privat si urmateste nevoile de relatii publice si comunicare ale unei companii. Programul se adreseaza in special persoanelor interesate sa-si dezvolte competente legate de planificarea, realizarea si evaluarea activitatilor de relatii publice dintr-o organizatie, celor care detin functia de asistent manageri, studentilor care se pregatesc sa lucreze in domeniul relatiilor publice, publicitate, altor persoane interesate.

Pentru ce te pregateste?
– Gestionarea relatiei organizatiei cu mediul in care isi desfasoara activitatea;
– Gestionarea imaginii institutiei;
– Elaborarea de mesaje publice – discursuri, comunicate, informatii, interviuri;
– Organizarea de evenimente;
– Mentinerea relatiei cu presa;
– Elaborarea campaniilor de comunicare;
– Elaborarea bugetului de relatii publice.

Aplicatii practice:
Strategia de comunicare, planul de comunicare, redactarea unui comunicat de presa, invitatie la un eveniment organizat de companie, baza de date cu ziaristi. Aplicatiile practice vor constitui baza realizarii unui proiect individual pe care participantii il vor sustine in cadrul examenului final de certificare, in data de 6 iunie.

Cursul este acreditat de statul român prin Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei, iar certificatul eliberat la absolvire de Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor este recunoscut Cialis cost 20mg atât la nivel national cât si in statele membre ale Uniunii Europene.Dupa absolvire, participantii vor deveni Manageri de Proiect certificati conform ocupatiei

de Formator din COR.

Pentru mai multe detalii legate de inscriere, accesati site-ul www.eurobestteam.ro.

Mult succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *