Internship 2009, cu dreptul in cariera

Internship 2009, primul pas in cariera

Esti student sau proaspat absolvent? Ce faci la vara? Mergi

la mare, te relaxezi cu prietenii? Ce spui de un internship intr-o companie de top?

Participa la INTERNSHIP 2009, cel mai mare program de stagii de practica si programe trainee din Romania! Intra pe www.StudentCV.ro si aplica la programele oferite de companii cu renume: Intact Media Group, Ursus Breweries, Dacia Groupe Renault, Stanleybet, P&G, ING Asigurari de Viata, L’Oreal, Unicredit Tiriac Bank, Henkel, Ascent Group si multe altele!

www.studentCV.ro gazduieste Programul National INTERNSHIP 2009 pe

perioada acestei veri. Intra acum pe www.studentCV.ro, completeaza-ti CV-ul si aplica la programele de internship sau trainee care se potrivesc profilului tau profesional.

Iata cum ar arata vara aceasta pentru tine, daca vei fi selectat de una dintre companiile participante la Internship 2009: vei avea parte de un mediu de lucru competitiv si de training-uri, iti vei putea dezvolta abilitatile de comunicare si lucru in echipa si vei deveni mai atractiv pentru angajatori. Daca te dovedesti

eficient, motivat si dedicat, la finalul programului ti se poate oferi un job permanent in cadrul companiei!

Internship 2009 este un eveniment de cariera pentru studentii si proaspat absolventii aflati in cautarea unui start in cariera, organizat de Perform HR si Fundatia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei.

Partener oficial: BCR Administrare Fond de Pensii
Partener: Ursus Breweries
Sponsor: Enel

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *