Urmeaza-ti pasiunile: Invata cum se scrie un film incepand cu 23 mai

Fundatia Calea Victoriei va invita vineri 23 mai, de la ora 19:00, la Atelierul de scenaristica – Cum se scrie un film, sustinut de Vlad Trandafir, regizor si scenarist construction simulator 3.

Atelierul este deschis incepatorilor, amatorilor de cinema si celor care doresc sa isi insuseasca tehnicile de scriere a scenariilor de film LifeCoding Java.

Vom analiza notiunile de baza ale oricarui tip de scriere narativa si vom parcurge principiile conducatoare ale oricarui demers de imaginare a unei povesti games for pc. Pe parcursul celor 6 sedinte, ne vom familiariza cu intrumentarul tehnic si cu mijloacele prin care un scenarist reuseste sa-si duca la indeplinire intentiile youtube mp3 conversion and free YouTube videos.

Elementele teoretice vor fi exemplificate cu secvente din filme de referinta din cinematografia universala, pe care fiecare le va interpreta din propriul punct de vedere Satan's Doll4. Apoi vom pune in aplicare tot ceea ce am discutat, pentru ca la final sa ne bucuram de realizarea unui scenariu de scurtmetraj. Cursantii vor fi indrumati si vor primi feedback-ul adecvat pentru a indeplini toti pasii necesari scrierii scenariului – de la idee la redactarea finala Download another bot v.

Teme intalnirilor vor fi:
SEDINTA 1 – Notiuni introductive
SEDINTA 2 – Elemente constitutive
Structuri 마마무 넌 is 뭔들 mp3 다운로드. Cadru. Genuri. Personaje. Semnificatii
SEDINTA 3 – Principiile de structurare ale unui scenariu
Substanta povestii. Incidentul declansator Panasonic download. Structurarea unui act. Compozitie, ritm. Criza, Punct culminant, Deznodamant
SEDINTA 4 – Principiul antagonsimului
SEDINTA 5 – Expozitie
SEDINTA 6 – Concluzii

Lector: Vlad Trandafir
Data incepere:23 mai 2014; Ora curs: 19:00
Numar ateliere: 6
Frecventa: saptamanal, joi
Cost: 270 ron; Cost redus (card fidelitate, studenti, pensionari): 250 ron
Locul desfasurarii: Str vanishing of Yuki-chan Nagato. Popa Soare, nr. 40, etaj 1 (in apropierea Rondului Pache Protopopescu si Biserica Sfanta Vineri – Blvd Corneliu Coposu)
Inscrieri la CONTACT@VICTORIEI.RO
Detalii la www.victoriei.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *