Cele mai importante cauze ale infertilitatii

Exista un moment in viata oricarei femei cand simte nevoia de mai mult 샤이닝포스 다운로드. Mai mult de la cariera, mai mult de la relatie. Si atunci cand situatia economica iti permite, exista stabilitate pe plan personal si ai o relatie care este pregatita de aparitia unui nou membru, famila incepe sa devina o prioritate Kluiss download.

Dorinta de a face cariera, stresul, munca asidua, toate acestea duc la intarzierea planificarii. Iar cand se hotarasc sa faca pasul acesta, multe cupluri intampina anumite probleme, desi isi doresc foarte mult un copil. Astfel, exista factori care pot influenta fertilitatea si care ii afecteaza pe cei doi in aceeasi masura:
– varsta inaintata – peste 35 de ani a parintilor
– alcoolul, fumatul in exces
– stresul
– expunerea la radiatii
– anumite medicamente

Exista si cauze biologice, afectiuni, boli sau doar anomalii care pot duce la infertilitate. Aceste probleme pot fi din cauza mamei sau a tatalui Hwangsung Gold.

Motive pentru care o femeie nu poate ramane insarcinata:
– lipsa cicluluui menstrual
– ciclu menstrual neregulat
– ovare polichistice

Motive de infertilitate la barbati:
– oligospermie 
– numar scazut de spermatozoizi; Exista riscul ca un barbat sa fie infertil in momentul in care numarul de spermatozoizi este mai mic de 20 milioane/ml de sperma cru 다운로드. Acest nivel este definit de catre Organizatia Mondiala a Sanatatii, dar nu toti barbatii cu un numar scazut de spermatozoizi s-au dovedit a fi infertili Uninhabited Island Story4. Deci, cantitatea de spermatozoizi nu este o metoda sigura de evaluare a fertilitatii.
– azoospermie
 – lipsa spermatozoizilor in sperma ejaculata
– aspermie – lipsa ejacularii (foarte rar intalnita)

Daca va hotarati sa faceti un copil, ar fi indicat sa renuntati la fumat, alcool si alte substante posibil daunatoare, ca o masura de precautie 외국 드라마 다운로드. Si daca va straduiti de mai bine de 6 luni, este posibil sa aveti probleme de fertilitate. In acest caz, cea mai buna solutie este sa consultati un specialist care va va indruma in rezolvarea acestei probleme.

credit foto

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *