E luna femeilor frumoase. E luna ta!

A inceput prima luna de primavara si odata cu ea am inceput si noi sa vedem lumea cu ochi mai buni, sa zambim mai mult si sa ne aducem aminte de toate visele si sperantele pe care le aveam anul trecut pe vremea asta Yara. Parca toate ni se par din nou mai frumoase, mai posibile si usor de realizat. Un vant usor caldut, o raza pe ici colo si zambete pe strada. Flori si martisoare, felicitari, cadouri, bomboane de ciocolata (prietenele noastre si la bine si la greu), toate pentru ca noi sa ne simtim iubite si apreciate, pentru ca ei ne iubesc si aprecieaza, sau macar incearca 바스켓볼 다이어리 다운로드.

Dar toate au un iz de negustorie si de tocmeala, iar pentru unii este chiar o obligatie stresanta pe care nu si-o doresc in mod special si chiar o evita Download Big Bad Fox. Cu siguranta va mai aduceti aminte de vremurile cand erati mici si, la scoala, erau baieti care lipseau intentionat de martisor doar ca sa nu ne dea noua atentia de inceput de primavara Download Bad Moms. Am aflat mai tarziu, cand m-am facut mare, ca de fapt problema este mult mai complexa. Se pare ca exista printre noi barbati (foarte multi de altfel) care nu dau flori, nu sunt romantici si trateaza cu indiferenta „problemele noastre existentiale” Svenu Star League map. Asta pentru ca nu suporta sa fie vazuti cu flori in mana pe strada si pentru ca lucrurile par mult mai simple in ochii lor.

De fapt, noi nu complicam lucrurile prea mult 다리다리 분석기 다운로드. Poate cateodata nu stim ce vrem, ne pierdem in ganduri si ne ia mai mult timp sa ne regasim. Dar suntem fiinte sensibile si de cele mai multe ori necesitam timp si delicatete flac music. De aceea exista anumite momente care trebuie delimitate fata de restul zilelor normale. Si atunci avem nevoie ca ei sa faca, sa spuna, sa arate.

Asa ca, lasand la o parte aspectul comercial al sarbatorilor de toate felurile, este bine sa ne lasam rasfatate, sa primim cadourile pe care ei le-au cautat atat de mult, sa ne lasam purtate de valul primaverii care ne aduce un soare mai cald si barbati mai atenti Eli movie download.

Iar daca te-ai gandit vreodata ca nu meriti sau ca nu are rost sau haz toata cheltuiala, tine minte: esti frumoasa si speciala! Si asta e de-ajuns install factory.

credit foto

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *