Rochia perfecta e rochia Amelie!

Este sfarsit de an si avem multe dorinte pentru noi, pentru familie si prieteni. Poate ne-am planuit vacanta cu o calatorie, sau poate nu avem suficient timp pentru un voiaj si preferam s-o petrecem impreuna cu cei dragi acasa.

Pregatim bradul, cadourile, bucatele delicioase pentru masa festiva, dam telefoane si trimitem mesaje frumoase, carti postale rudelor de departe, totul pentru ca spiritul sarbatorilor ne indeamna sa ne apropiem unii de altii, sa ne zambim mai cu pofta si sa impartim bucurii in jurul nostru.

Am vrea ca persoanele pe care le pretuim sa observe cat suflet am pus in organizarea acestui eveniment, cel mai important din anul care se incheie. Desi vrem sa fim apreciate in fiecare zi pentru ceea ce suntem, ne dorim acest lucru mai ales acum, in aceasta perioada speciala.

Sunt fashionista, ma regasesc intr-un restaurant select din Paris, il am alaturi pe iubitul meu artist si mi-am pus o rochie vintage destinata acestei cine romantice; port o rochie primita cadou de la cea mai buna prietena si suntem impreuna la petrecerea firmei pentru care lucrez; nu am apucat inca sa-mi dau jos sortul de bucatarie si invitatii m-au gasit aranjand masa… Oricum as fi imbracata, oriunde m-as afla sunt fericita pentru ca iau tot ce-i bun de la viata si ma bucur de momentele petrecute alaturi de oamenii care ma implinesc.

Nu conteaza unde te gasesc sarbatorile, daca nu ai apucat sa-ti pui lenjeria rosie care aduce noroc, sau daca alergi dupa cel mic prin casa si ai uitat sa te dai cu blush. Importante suntem noi pentru ca vrem sa fim mereu frumoase, puternice si curajoase pentru cei pe care ii iubim!

credit foto

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *