Sarbatoarea luminii sau a copilariei?

Aceste zile au fost unele speciale in calendarul anului 2009 Firefox. Am sarbatorit Sfintele Sarbatori de Paste, cand incercam sa fim mai buni si mai aproape de cei dragi noua. Dar oare Pastele 2009 se compara cu Pastele copilariei noastre Thanks for breaking up mp3 download?

Imi aduc aminte ca de fiecare data cand se apropia aceasta Sarbatoare Sfanta, mama facea curatenie in fiecare coltisor din casa, scotea covoarele sa le bata, totul cu cel putin 2 saptamani inainte sa aiba timp sa le faca cum trebuie pe toate 카카오톡 프로필 다운로드. Apoi, de Florii, mergeam cu totii la biserica si apoi in oras pentru ca trebuia sa ne innoim de Paste. Nu se putea ca la slujba din Duminica Pastelui sa nu fim imbracati in straie noi subtitles of Huayang Softening. Apoi venea saptamana mare cand mergeam in fiecare seara la Slujba de Denii, toti copiii din spatele blocului, si apoi in Vinerea mare mergeam sa ne spovedim si sa ne impartasim mereu la acelasi preot music ringtones. Mergeam cu familiile la Slujba de Inviere si apoi se aseza linistea. Urmau 3 zile in care ne adunam cu totii in jurul mesei de Paste, stateam de vorba si ne bucuram de liniste, caldura celor dragi si parca din aceste clipe ne adunam forta si energia pentru tot restul anului Roll pbeserver download.

Parca anul acesta toata lumea a intrat mai greu in amosfera speciala de care va povesteam mai sus. Era Vinerea mare si multi prieteni lucrau sau abia atunci se duceau sa faca cumparaturile pentru aceasta sarbatoare 팝업 동영상 다운로드. Vineri si sambata a fost o forfota continua si nu ma gandeam ca voi reusi sa ma bucur de aceasta sarbatoare la fel cum faceam in copilarie. Dar spre surprinderea mea, a fost o rememorare a vremurilor copilariei Download the desktop calendar! A fost parca o bucla de timp, unde timpul real s-a oprit si am beneficiat fiecare de un timp personal, asa cum ne spunea Proust. Au fost 3 zile in care am uitat de problemele de la birou, de suparari si ne-am apropiat mai mult de cei dragi si de Biserica Create an rpg xp download. Sunt convinsa ca Lumina Invierii ne transforma si ca exprimarea “sa fim mai buni” nu e doar un cliseu in aceasta perioada.

Cred ca face bine oricarei femei, oricat de activa ar fi, sa aiba o perioada de relaxare si in care sa simta ca timpul curge in favoarea ei, ca e aproape numai de prietenii adevarati si familie si ca se poate intoarce in timp in copilaria fericita, unde cea mai mare grija era cum sa faci sa iti convingi parintii sa iti ia mingea cea noua sau unde sa te ascunzi mai bine sa castigi si tu macar o data la jocul “De-a v-ati ascunselea” Download the coup.

Eu asa m-am simtit in aceste zile… pentru ca m-am intors in leaganul copilariei: la Onesti, Ploiesti, Slobozia, Constanta. La tine cum a fost?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *