TOPUL Forbes al celor mai bogate vedete care nu mai sunt în viaţă

Michael Jackson şi-a recâştigat titlul de cea mai bogată vedetă care nu mai este în viaţă, depăşindu-i pe cântăreţul Elvis Presley şi pe creatorul de benzi desenate Charles Schulz, au anunţat miercuri editorii revistei Forbes 무한도전 436회 다운로드.

După ce anul trecut a fost „împins” pe locul al doilea de buna lui prietenă Elizabeth Taylor, Michael Jackson, care a murit în 2009, a revenit în fruntea acestui top, „obţinând” în ultimele 12 luni venituri estimate la 160 milioane de dolari 모던패밀리 시즌6 다운로드.

„A câştigat cea mai mare parte din aceşti bani din două spectacole Cirque du Soleil, din catalogul său Mijac Music, din vânzările de discuri şi din jumătatea pe care a deţinut-o în imperiul editorial Sony/ATV – care a inclus drepturi de autor pentru hituri lansate printre alţii de The Beatles, Lady Gaga, Eminem şi Taylor Swift”, au precizat jurnaliştii de la Forbes 안드로이드 앱 apk 다운로드.

La mare distanţă, pe locul al doilea în acest clasament anual, se află cântăreţul Elvis Preley, cu venituri de 55 milioane de dolari, urmat de Charles Schultz, creatorul benzilor desenate din seria „Peanuts”, care ocupă poziţia a treia pentru al doilea an consecutiv, cu venituri de 37 milioane de dolari Movie life is beautiful anded.

Elizabeth Taylor a pierdut poziţia de lider de anul trecut şi a coborât pe locul al patrulea, cu venituri de 25 milioane de dolari – o scădere masivă faţă de anul trecut, când fondul care gestionează averea actriţei a obţinut venituri de 210 milioane de dolari, iar cea mai mare parte din această sumă a provenit din încasările aduse de vânzarea la licitaţie a bijuteriilor sale Wizdum House.

Cântăreţul reggae Bob Marley ocupă locul al cincilea cu venituri de 18 milioane de dolari. Cântăreţul jamaican, care a murit de cancer la vârsta de 36 de ani în 1981, a vândut peste 75 milioane de albume în ultimele două decenii, potrivit Forbes lost stars.

Topul 10 al celor mai bogate vedete care nu mai sunt în viaţă este completat, în ordine, de:

– actriţa Marilyn Monroe (15 milioane de dolari)
Marilyn-Monroe

– cântăreţul John Lennon (12 milioane de dolari)
lenon

– savantul Albert Einstein (10 milioane de dolari)

grayscale_albert_einstein_monochrome_scientists_black_background_portraits_hd_wallpapers_07419800
– fotomodelul Bettie Page (10 milioane de dolari)

– fizicianul Theodor Geisel (9 milioane de dolari)
TheodorSeussGeisel_267x267

– actorul Steve McQueen (9 milioane de dolari) Listen to the radio again download.

Steve-McQueen-steve-mcqueen-7573797-1024-768
 

 

 

 

sursa: mediafax

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *