Toti copiii costumati sa vina la Halloween English Workshop!

Centru Helen Doron English Bucuresti 4 din str mr i heard it in a windfall. C.C. Arion nr. 18A, apt. 5, Sector 1 organizeaza o LECTIE DEMO GRATUITA DE LIMBA ENGLEZA cu tematica speciala de Halloween.

Evenimentul se adreseaza parintilor care cred ca de educatia copiilor depinde viitorul lor hp WiFi driver. Acesta se va desfasura 3 zile consecutive, in intervalul orar 18.00 – 19.30, respectiv miercuri 29.10.2014, joi 30.10.2014 si vineri 31.10.2014 two.

Centrul va fi decorat de Sarbatoare si ii asteapta pe cei mici costumati in diverse personaje din desene animate. 

Cei mici vor invata traditii, cuvinte noi, care le vor pune creativitatea la treaba si vor crea cele mai „scary” crafturi 

In plus, cursantii ce urmeaza programele de limba engleza Helen Doron pot veni cu un prieten in aceasta saptamana 쿨 메신저 다운로드!

De asemenea, copiii vor fi intampinati de cadouri si surprize care ii vor incanta foarte tare!

Parintii interesati sunt rugati sa trimita un mail pe adresa helendoron4@gmail.com cu mentiunea ca vor sa participe la o lectie demo de Halloween sau sa se inscrie direct pe http://englezapentrucopiibucuresti.ro/inscriere

***

Centrul se afla in zona Garii de Nord, sector 1, Bucuresti fiind locatia ideala unde un copil poate sa invete limba engleza 게임 레고 다운로드. Profesorii sunt profesionisti, special pregatiti prin traininguri sustinute in fiecare an, cu competente dovedite cu ani de experienta predand metoda unica Helen Doron English Pampered download.

Sistemul de invatare Helen Doron incurajeaza placerea si implicarea pentru a deschide mintea spre invatare. Copiii nostri incep sa vorbeasca si sa inteleaga limba engleza cu o bucurie si o energie pe care nu o veti intalni intr-un curs traditional. Copilul invata de placere prin joaca, astfel dezvoltandu-si creativitatea si imaginatia.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *