Amalia Enache recomandă comedia “În parc”

Ce bucurie, suntem aproape 8,000 pe pagina de facebook! Download Autocad 2012 Korean Edition! Va multumim si vrem sa va rasplatim pentru fidelitate cu 2 invitatii duble la comedia „In parc” de sambata, 28 iunie. Da tag, printr-un comentariu pe pagina de facebook, persoanei alaturi de care ai vrea sa mergi la spectacol, iar castigatori vor fi alesi prin tragere la sorti joi, 27 iunie si anuntati pe pagina 최신 ccm 다운로드.

Cunoscuta prezentatoare de știri, Amalia Enache își petrece timpul liber îmbinând utilul cu plăcutul printr-o seară la teatru, chiar și în toiul verii kt인증앱 다운로드.

Crainica tv susține tinerii artiști și mai ales spectacolele de teatru contemporan, precum comedia „În parc”scrisă și regizată de Radu Iacoban, cu Rodica Lazăr și Istvan Teglas, care va avea loc sâmbătă, 28 iunie, ora 22:00 la Godot Cafe-Teatru, str 콜 오브 듀티 블랙 옵스 4 다운로드. Blănari nr 14. Așadar, teatrul contemporan românesc are spectatori de soi.

“O bancă în parc. Mihai Eminescu și Veronica Micle, în miez de noapte, imediat dupa revelion 아웃룩 2007 다운로드. Regele Ferdinand și Mița Biciclista, punând țara la cale. Marele criminal Râmaru alături de Mihaela, una dintre victime. Un avocat și amanta sa, în zilele noastre Download the basic resume form. Fiecare are povestea lui, fiecare are problemele lui. Toate se întâmpla în același loc, pe aceeași bancă.Câți dintre noi se gândesc la povestea obiectelor Melon may 4, 2018 top100 download? Câți dintre noi tin mințe, cu exactitate, un loc dintr-un parc?

Un copac, o bancă, o statuie… Să tină minte ca FIX pe banca aia s-au sărutat prima oară 전서체폰트 다운로드. Ori ca fix lângă acel copac și-au întâlnit jumătatea.Spectacolul În Parc este, în același timp, o lecție de istorie. Replicile personajelor sunt reale, fiind extrase din scrisori ori din discuțiile dintre personaje.” (Emil Călinescu)

„Indiferent de ce val ne poartă în această imitație modernă de eden, în intimitatea ei ne regăsim adesea visele înșirate la poarta neîmplinirii 맨 인더 다크 다운로드. Pentru câteva clipe, avem impresia că totul e posibil doar pentru că nimeni altcineva nu ne aude. Radu Iacoban își imaginează patru povești de iubire inedite centos 6 iso 다운로드. Ce au ele în comun? Aceeași bancă din parc ce pare să concentreze un microunivers de emoții și secrete. Întâlnirile clandestine au un farmec atemporal tocmai pentru că sfidează convenția. Regizorul ne-a pregătit un spectacol împodobit cu nuanțele enigmatice ale vieții care se petrece dincolo de larma societății. Cinicii nu au de ce să se îngrijoreze, pentru că, în ciuda aparențelor, romantismul nu deține rolul principal. Replicile și dinamica personajelor sunt condimentate cu o delicioasă ironie. Deși, dacă ar fi să așez cu grație punctul pe i, aș zice că cele patru mini-episoade înfățișează o parodie smulsă din brațele fiecărei epoci prezente pe scenă.” (Teodora Gheorghe, scriitor)

În timp ce o așteaptă în parc, Eminescu o cheamă pe Veronica prin versuri. Regele Ferdinand se află într-o întâlnire discretă cu sfătuitoarea sa, Mița Biciclista, care îl ajută să ia decizii importante cum ar fi intrarea în război. (À la guerrre! À la guerre, Maiestate! Da’ cu cine? Cum cu cine? Cu oricine!)

O studentă proaspăt scăpată de la servici crede că poate găsi marea iubire oriunde, inclusiv la un necunoscut, binecunoscut criminal în serie al anilor ’70, pe când comunismul era în floare, iar accesul la informație era interzis. (Nu se scrie în presă ca să nu se sperie lumea.) (Judy Florescu, Ziarul Metropolis)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *