Andreea Paul Vass: Viitoarea putere economica va fi femeia! Nu mai putem avea o clasa politica in care decid 90% barbati si 10% femeile

„Sunt de la guvern si sunt aici ca sa va ajut”, a spus Andreea Paul (Vass), parafrazandu-l pe presedintele american Ronald Reagan, in deschiderea unei mese rotunde despre relansarea cresterii economice. Din pozitia de reprezentanta a guvernului, Paul a provocat la dezbatere noua doamne ale business-ului romanesc pentru a gasi impreuna resursele nevalorificate ce ar putea contribui la relansarea cresterii economice Download The Dead.

„Peste trei sferturi din deciziile de achizitie apartin femeilor. Viitoarea putere economica nu va fi nici China, nici India, ci femeia”, a afirmat Andreea Paul (Vass), consiliera a premierului Emil Boc, ridicand la fileu o problema cat se poate de prezenta in mediul public sau privat: egalitatea de gen.

Mediul politic din Romania sufera de misoginism, a replicat creatoarea de moda Irina Schrotter. „Am senzatia ca exista doua realitati paralele: mediul economic si cel politic care, in mod paradoxal, merg pe doua drumuri diferite”, a mai remarcat designerul, potrivit publicatiei Wall-Street.ro Ona's Ghost 1.

O alta opinie exprimata pe blogul Andreei Paul Vass, mai nuantata, a exprimat Aneta Bogdan, managing partner la Brandient, care a spus ca a reusit sa-si construiasca o cariera intr-o lume a barbatilor, in care criteriile de performanta au fost educatia, viziunea, curajul, si mai putin genul. Specialista in branding a adus in discutie o resursa inca nevalorificata de Romania in lupta pentru iesirea din criza: stimularea industriei creative Zarapapa mp3.

Astfel, aproape doi din zece salariati din Romania lucreaza in industria creativa, un sfert din firmele inregistrate activeaza in acest domeniu, iar a opta parte din exporturi sunt din acest sector.

Mariana Gheorghe, CEO Petrom, a ales sa puna la masa dezbaterilor o problema la care Romania este codasa – competitivitatea working model. „Pentru mine, cresterea economica este obligatoriu crestere a competitivitatii. Aici ar trebui sa fie folosite toate mijloacele inteligentei. (…) Singurul obiectiv pe care autoritatile trebuie sa si-l propuna e cresterea competitivitatii”, a explicat Gheorghe.

Andreea Vass: Nu mai putem avea o clasă politică în care decid 90% bărbaţii şi 10% femeile

Andreea Paul Vass, consilier pe probleme economice al premierului, a declarat, înainte de deschiderea lucrărilor Convenţiei Naţionale a OFPDL, că în România există, încă, o discriminare în ceea ce priveşte reprezentarea în politică a femeilor şi bărbaţilor 찬송가 다운로드.

„Chiar şi Traian Băsescu, preşedintele nostru drag, are nevoie să se deschidă puţin asupra a tot ceea ce înseamnă perspective privind viitorul politicii româneşti. Nu mai putem avea o clasă politică în care decid 90% bărbaţii şi 10% femeile aşa cum este cazul în Parlamentul României”, a declarat Andreea Paul Vass rugată să comenteze afirmaţia preşedintelui Traian Băsescu potrivit căreia România nu este pregătită în acest moment să aibă o femeie preşedinte sau premier Fifa 2000.

Andreea Vass a explicat, pornind de la afirmaţia preşedintelui OFPDL, Sulfina Barbu, potrivit căreia în următorii cinci ani organizaţia pe care o conduce trebuie să fie atât de puternică încât să dea un candidat-femeie pentru funcţia de preşedinte sau premier, că în România există, încă, o discriminare în ceea ce priveşte reprezentarea pe sexe în politică. „Definiţia discriminării este dată de răspunsul la întrebarea: este România pregătită să aibă o doamnă preşedinte, prim-ministru sau ministru 마블 인트로 다운로드? De câte ori apare răspunsul ‘nu ştiu’, aceea este definiţia discriminării. Iar dacă răspunsul este nu, atunci discriminarea atinge cote inadmisibile”, a declarat preşedintele OFPDL Sălaj.

Andreea Vass a adăugat că nu doreşte să fie înţeleasă ca o reprezentantă a feminismului dus la extrem şi că dacă
în Parlamentul României ar fi vreodată 90 % femei şi 10 % bărbaţi s-ar întoarce să lupte pentru acelaşi principiu al egalităţii de şanse, în acel caz ipotetic, în favoarea bărbaţilor 퀸노래 다운로드.

Întrebată cine anume dintre femeile din PDL ar fi cea mai potrivită la ora actuală să candideze la funcţia de preşedinte sau să se regăsească în funcţia de premier, Vass a declarat că sunt multe femei puternice ale dreptei care ar putea prelua una dintre aceste importante responsabilităţi.

„Sunt atât de multe femei puternice ale dreptei la care nu trebuie decât să ne deschidem foarte larg ochii asupra lor şi să începem să apreciem valoarea Download The Detective Conan Theater Edition. O ierarhie corectă a valorilor şi a competenţelor ar duce şi la un echilibru de reprezentare de gen. (…) Altfel nu avem de a face decât cu un plafon de sticlă în interiorul partidelor politice pe care unii au puterea să-l perceapă, alţii ba. Ori aceasta este bătălia pe care o avem de dus. Să conştientizăm întreaga clasă politică că este nevoie de un parteneriat între doamne şi domni şi că se poate face red shoes subtitles. Egalitatea de şanse nu este o valoarea societală pe care s-o poţi cumpăra sau importa. Pentru ea trebuie să lupţi şi, cu ‘te rog frumos’ e clar că nu mai merge”, a mai declarat Andreea Paul Vass.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *