“Blonde de milioane” (Bergdorf Blondes) – Plum Sykes

“Inteligenta si amuzanta, Blonde de milioane este o creatie haute couture in domeniul literaturii chic.” (Candace Bushnell, autoarea Sex and the City)


Romanul il initiaza pe cititor in lumea stralucitoare si stilata a printeselor de pe Park Avenue, New York, care strabat Manhattan-ul in rochiile lor haute couture si in limuzine, la vinatoare de posete de marca ultimul racnet (uneori sustrase din propriul imperiu al modei), ATM-uri (“iubiti bogati”, in argoul unei adevarate socialite) si logodnici cu AP-uri (“avioane personale”) wd my cloud.
De asemnea, vei afla ce inseamna cu adevarat o excursie in Brazilia sau ca Ana nu este doar o prietena buna ci si o insusire 잘나가서 그래 다운로드.

In calitate de membra a cremei societatii newyorkeze si de prietena apropiata a mostenitoarei putred de bogate a unui imperiu comercial, eroina cartii (“moi”) frecventeaza cele mai stralucitoare petreceri si baluri filantropice, poarta ultimele creatii vestimentare ale lui Marc Jacobs sau Vera Wang si, in general, nu i se refuza nimic din deliciile unei vieti luxoase de petrecareata carierista Supreme Font. Si totusi, cum va reusi sa gaseasca dragostea intr-un oras in care fericirea suprema, in viziunea prietenelor sale, e sa fii invitat la o vinzare exclusivista de mostre Chanel si Van Cleef & Arpels Lunch time Fireworks?

In aceasta satira sociala tandra, Sykes ofera o imagine nuantata a lumii celor bogati si rasfatati de soarta, din perspectiva unei fete “efervescente ca sampania”, aflate in cautarea dragostei (si a perechii perfecte de blugi Chloe) Free cell download.


“O incursiune experta, de un umor fara menajamente, intr-o lume stralucitoare si extravaganta… E imposibil sa nu te distrezi de minune citind aceasta carte.” (Publishers Weekl

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *