Cabaretul cuvintelor de Matei Vișniec debutează la cafeneaua Godot

Spectacolul „Cabaretul cuvintelor” de Matei Vișniec regizat de Alexandru Nagy va avea loc duminică, 20 octombrie, ora 22:00 la Godot Cafe –Teatru, str example. Blănari nr 14. Din distribuția spectacolului fac parte actorii Aida Avieriței, Octavian Costin, Ionuț Niculae și Ștefan Pavel.

„Cabaretul cuvintelor” este cea mai nouă producție teatrală semnată de TIP-Teatrul Independenților Profesioniști, singurul teatru destinat actorilor profesioniști independenți din România, al cărui membru fondator este Alexandru Nagy Sentinel.

Proaspăt absolvent al masteratului de regie al East 15 Acting School de la Londra, Alexandru Nagy a montat două spectacole în capitala Marii Britanii: „Sexul femeii ca un câmp de luptă în războiul din Bosnia” de Matei Vișniec la ICR Londra și „Al optulea continent” de Anthony Clark la Teatrul Tristan Bates, iar acum revine pe scena bucureșteană cu spectacolul Cabaretul cuvintelor de Matei Vișniec la Godot Cafe-Teatru general store tycoon.

Alexandru Nagy a înființat Teatrul Independenților Profesioniști ca parte a evoluției sale în carieră, regizorul afirmând într-un interviu că înființarea Teatrului Independenților Profesioniști este dovada vie că lucrurile se întâmplă la timpul prezent în cariera sa spoqa han sans.

Alexandru Nagy are două premiere în această săptămână și pot fi văzut și ca actor în The Bald Soprano în regia Valeriei Sitaru pe care îl vom juca pe 8 și 9 noiembrie la Empty Space Theatre în Phoenix, Arizona, Statele Unite ale Americii Ghost Bride 2005 Download.

După premiera de duminica a spectacolului Cabarateul cuvintelor, Alexandru Nagy pleacă la Opera din Brașov unde a montat prima parte din Tripticul lui Giacomo Puccini „Il Tabarro” – spectacol dedicat marelui tenor roman Vasile Moldoveanu, ce va avea loc pe 26 octombrie 헝그리 샤크 에볼루션 버그 판 다운로드. Aida Avieriței a obținut Premiul pentru cea mai bună actriță la Gala Hop de anul acesta, secțiunea individual, pentru rolul din „De ce fierbe copilul în mămăligă”, după Aglaja Veteranyi, precum şi pentru întruchiparea Lizei Minnelli Download the door lock.

Octavian Costin a obținut premiul Amza Pellea la Gala Hop 2013, pentru cel mai bun actor, pentru rolul Steve din „Aproape” de John Cariani, precum şi pentru întruchiparea lui Tom Waits.Ionuț Niculae a jucat în producții de succes precum filmul Rocker și piesa de teatru Hoții de frumusețe de Pascal Bruckner 이클립스 플러그인 수동 다운로드.

Ștefan Pavel este un vechi colaborator al tânărului regizor Alexandru Nagy în spectacole precum Așteptându-l pe Godot și The Human Trashcan 자바 대용량 파일 다운로드.

“La ce bun să mai povestești povești, când fiecare cuvânt este o poveste, dacă fiecare cuvânt este o poveste și fiecare întâlnire dintre două cuvinte este o poveste nouă, înseamnă că atunci când se întâlnesc două cuvinte, se întâlnesc trei povești google chrome 다운로드. Da, trei povești se întâlnesc de fiecare dată când se întâlnesc două cuvinte. Trei povești frumoase, nespuse, NOI, se întâlnesc și se povestesc între ele când se întâlnesc două cuvinte.” (Matei Vișniec)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *