Deadline

Romanul de debut al tinerei scriitoare Adinei Rosetti, Deadline este cel al unui autor pe deplin format, si anunta o noua voce, originala si puternica, in peisajul literar nu numai romanesc hp WiFi driver.

Pornind de la doua cazuri reale (al unei fete care-a murit din cauza surmenajului si al unui cersetor care se dovedeste a fi un stralucit artist pop), Adina Rosetti construieste mai multe lumi – a unei companii multinationale, a blocurilor, a unui oras de provincie, a spatiului virtual, a perioadei Ceausescu – intr-un mod extrem de inteligent si veridic two.

Stapanind la perfectie mai multe registre stilistice, cu ironie si un umor precis dozat si de cea mai buna calitate, la numai 30 de ani autoarea reuseste sa trimita in „realitatea” fictiunii irizari de fantastic al carui firesc nu este intilnit decit la marii scriitori 쿨 메신저 다운로드.

Gratie unei tensiuni create prin forta scriiturii, a unor pagini ce reusesc sa impresioneze asa cum rar se mai intimpla, indiferent de meridianul literar, volumul are darul de a-i lasa cititorului dorinta de a-l reciti, iar recenzentului, entuziasmul cu care va spune ca este unul dintre cele mai bune romane de debut din ultimii 20 de ani 게임 레고 다운로드. Si nu numai de debut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *