Exclusiv – Interviu cu designerul Diana Antohi

A studiat Dreptul in Chisinau, orasul natal, dar imediat dupa absolvire s-a mutat la Cluj pentru a-si urma visul : design-ul vestimentar free movie drama. De cinci ani lucreaza pentru propriul brand si desi este greu, o considera o munca frumoasa pe care o face cu aceeasi pasiune ca la inceput.

Diana lanseaza cateva mini colectii pe an, creatiile ei punand accentul pe latura romantica a femeii protobuf 다운로드.

1.Cum ti-ai defini stilul?

Stilul pe care il propun e foarte feminin si romantic. Sunt o mare admiratoare si cumparatoare de antichitati, iar acest lucru se poate vedea si in produsele pe care le fac YouTube high speed download. Imi plac lucrurile inconjurate de istorie.

2.De unde vine pasiunea pentru moda? 

Pasiunea pentru moda vine de pe vremea cand studiam Dreptul wireshark 32bit 다운로드. Mama imi aduce reviste de moda din Romania. Eram fascinata, le rasfoiam de zeci de ori. Si acum mai pastrez acele numere, chiar daca au trecut 14-15 ani java json.

3.O regula in moda pe care o incalci mereu si o regula pe care nu o vei incalca niciodata?

Nu am o regula in moda pe care sa o incalc sau sa nu final cut pro 7 다운로드. Poate faptul ca tin cont de tindinte,dar nu lucrez dupa ele. Le urmaresc pentru ca trebuie sa fiu informata, dar nu ma alatur celor care le folosesc neaparat in colectii, decat daca se potrivesc stilului sau gandirii mele pentru colectia respectiva Windows Movie Maker 2012.

4.Ce te inspira?

Ma inspira in primul rand materialele, dar si un rasarit de soare si un film, un tablou.

5.Ce vedeta ti-ai dori sa poarte creatiile tale First love download?

Toate vedetele si nu doar ele, nu am o preferinta in acest sens.  La mine pasiunea s-a transformat in job, pentru ca am renuntat la tot pentru a-mi petrece cat mai mult din timp in atelier 커뮤니티 시즌1 다운로드. Chiar si 12 ore pe zi. Obositor,dar momentul in care clienta pleaca fericita e foarte important, iar aceasta e cea mai buna publicitate.

6.Lumea modei in Romania este inca haotica Portal Knights. Unde te vezi situata in acest uragan? 

Intr-o tara care nu prea stie ce e moda, sau un designer, multi te considera croitoreasa, chiar daca ai niste studii si ani de experienta ca si designer. Nu zic ca e rau sa fii croitoreasa, dimpotriva e foarte frumos sa stii sa cosi, sa croiesti, sa vezi ce lucruri minunate poti sa faci….dar  fiecare cu meseria lui.

7.De unde putem cumpara creatii semnata Diana Antohi?

Momentan nu mai lucrez cu magazine din Bucuresti. Ma puteti gasi in showroom-ul din Cluj si pe facebook.

8.Un sfat pentru cititoarele Amelie?

Sa incurajeze moda romaneasca, chiar daca e la inceput. Si la noi se fac lucruri frumoase,  de calitate si la preturi mai accesibile, eticheta nu e totul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *