Filarmonica della Scala 2012 transmisa in exclusivitate la Grand Cinema Digiplex

In lunile aprilie si mai 2012, Grand Cinema Digiplex, in parteneriat cu UniCredit Tiriac Bank, ofera publicului iubitor de cultura o serie de spectacole extraordinare de muzica clasica, sustinute de Filarmonica della Scala si transmise live in format HD.

Pentru a celebra cei 30 de ani de existenta, Filarmonica lanseaza acest proiect special care va fi prezent in salile de cinema din toata lumea. In Romania, Grand Cinema Digiplex are exclusivitate in transmiterea acestor spectacole.

Dupa prima reprezentatie, sustinuta cu succes pe 1 aprilie, “Filarmonica della Scala” revine sambata, 21 aprilie, de la ora 20:45, cu un nou spectacol exclusivist, care il are ca dirijor pe celebrul Riccardo Chailly si ca pianist pe Stefano Bollani, unul dintre cei mai talentati jazz pianisti ai zilelor noastre.

Urmatoarele doua reprezentatii se vor desfasura luna viitoare: pe 7 mai, de la ora 20:45, avandu-l ca dirijor pe Andrea Battistoni si pe 21 mai, de la ora 20:45 – dirijor Fabio Luisi.

Iubitorii genului clasic vor beneficia de un spatiu elegant, echipat cu tehnologii de ultima generatie in materie de proiectie, sunet si iluminare. Cele 13 ecrane adaptate pentru suprafete extinse de proiectie 3D, unghiurile perfecte de vizibilitate si locurile ultra-comfortabile fac din Grand Cinema Digiplex locatia perfecta atat pentru vizionarea filmelor, cat si a unor reprezentatii de muzica clasica precum “Filarmonica della Scala”.

Pretul unui bilet pentru evenimentele live va fi de 70 de lei, iar la Eye Fi Café Bar, cafeneaua cinematografului, publicul beneficiaza de o reducere de 15%.

UniCredit Tiriac Bank isi rasplateste clientii cu o reducere de 30% aplicata pretului biletului. Astfel, toti posesorii de carduri emise de banca beneficiaza de acest discount la cumpararea biletelor.

Grand Cinema Digiplex ofera sansa unica de a vedea in premiera concerte de muzica clasica intr-un loc cu totul diferit fata de salile de opera si de teatru. Spectacolele de muzica clasica cu transmisie live in format HD permit accesul la cultura intr-un spatiu modern care pana acum nu a gazduit asemenea evenimente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *