George Clooney vorbeste despre dragoste si sex, intr-un costum cu buline

Se spune ca nu haina il face pe om… Adevarat 보석의 나라 다운로드! George Clooney confirma regula. Fara retineri, actorul s-a lasat fotogafiat intr-un costum cu… buline.

Ei bine, da Maggum Escape Map! Alti actori, cu siguranta, ar fi refuzat. Pictorialul inedit, aparut in cadrul unei publicatii americane, a fost urmat de un interviu pe masura.

Aici, Clooney a dezvaluit cu nonsalanta o serie de idei interesante despre sex, femei si dragoste 피땀눈물 다운로드.

clooney interior
George Clooney a facut o proba de indrazneala in fata a milioane de fani din toata lumea si s-a lasat fotografiat intr-un costum cu buline Giorgio Armani great showman subtitles.

Pictorialul s-a intitulat “Art Issue” si a aparut in cadrul revistei W Magazine. Conceptul ii apartine lui Yayoi Kusama, un artist japonez in varsta de 84 de ani 캡처 도구 다운로드.

„Yayoi Kusama m-a vazut acoperit cu buline. M-a transformat in Snoopy, dar trebuie sa recunosc ca sunt mandru sa fiu Snoopy!”, glumeste Clooney ccs v5.

Pictorialul este urmat de un interviu la fel de exuberant ca artistul.

Intrebat daca si-a intalnit sau nu pana acum marea dragoste, Clooney raspunde: “Nu.” Scurt si la obiect, am spune noi, de frica sa nu se citeasca vreun regret in vocea lui…

clooney int 2
Cu toate acestea, Clooney a marturist nostalgic ca in copilarie a fost indragostit de Audrey Hepburn si de Grace Kelly, pe care le considera idealurile sale de frumusete feminina 리눅스 파일 로컬 다운로드.

In cadrul aceluiasi interviu, Clooney a dezvaluit in prestigioasa publicatie: “Ce e mai important intre pasiune, romantism si sex hard-core?”

Actorul a raspuns cu nonsalanta: “Pasiunea, fiindca le imbina perfect pe celelalte doua” 스승의 은혜 다운로드.

Intrebat de editori daca vorbeste in timp ce face sex, Clooney nu ezita si da din nou o replica hazlie: „Doar la telefon” Windows Server 2003ed.

George Clooney (52 de ani) a avut multe iubite celebre, printre care modelul Elisabetta Canalis si actritele americane Stacy Keibler si Kelly Preston Intel chipset.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *