Lucrari de Aman si Grigorescu expuse in Showroom-ul Casara

Showroom-ul Casara a fost spatiul ce a gazduit pentru o seara lucrari exceptionale, valorand zeci de mii de euro, intr-un eveniment experiment de a expune opere de arta intr-un aranjament tipic unei case locuite, si nu intr-un muzeu, impersonal 윈집 무료 다운로드.

Casara’s Dolce Vita a recreat casa unei femei contemporane sofisticate, un spatiu transformat de catre Irina Stefaniu, un apreciat  decorator de interior Download the Android api.

 

Irina Stefaniu1

“Impreuna cu Irina ne-am gandit ca ar fi o provocare sa aducem arta mai aproape de cei care sunt pasionati de frumos, de design-ul interior dar si de cei ce stiu sa faca o investie profitabila Tostonia Story. Caci toate tablourile expuse vor fi scoase la licitatie de catre partenerii nostri de la Artmark”, declara Isabel Buganu si Laura Calin, managerii Think PR, agentia ce s-a ocupat de organizarea evenimentului msi gaming app.

Artistii expusi au fost  Corneliu Baba, Nicolae Darascu, Jeno Koszkol, Theodor Aman, Nicolae Grigorescu si Constantin Piliuta, prin Artmark naver video editor. Artmark este prima antrepriza culturala din Romania. S-a infiintat in 2008 si in mai putin de un an de la lansare a devenit lider, detinand 70% din piata de arta din Romania 서울한강체 폰트 다운로드.

Delecteaza-te cu fotografii superbe, din showroom-ul Casara, in galeria foto de mai jos.

 

Despre Casara

Un spatiu in care sa redescoperim tot ce e feminin, imperfect si ca odinioara, tot ce e realizat manual, nu in serii standardizate, tot ce e natural, simplu si confortabil 마마무 노래 다운로드. Plusuri, cristale, mobilier cu detalii fermecatoare, portelanuri pictate, carafe argintate, toate amintind pe rand de eleganta.

 

Calea Dorobantilor nr 무한도전 436회 다운로드. 159.

www.casara.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *