Lucrari de Aman si Grigorescu expuse in Showroom-ul Casara

Casara (5)

Showroom-ul Casara a fost spatiul ce a gazduit pentru o seara lucrari exceptionale, valorand zeci de mii de euro, intr-un eveniment experiment de a expune opere de arta intr-un aranjament tipic unei case locuite, si nu intr-un muzeu, impersonal.

Casara’s Dolce Vita a recreat casa unei femei contemporane sofisticate, un spatiu transformat de catre Irina Stefaniu, un apreciat  decorator de interior.

 

Irina Stefaniu1

“Impreuna cu Irina ne-am gandit ca ar fi o provocare sa aducem arta mai aproape de cei care sunt pasionati de frumos, de design-ul interior dar si de cei ce stiu sa faca o investie profitabila. Caci toate tablourile expuse vor fi scoase la licitatie de catre partenerii nostri de la Artmark”, declara Isabel Buganu si Laura Calin, managerii Think PR, agentia ce s-a ocupat de organizarea evenimentului.

Artistii expusi au fost  Corneliu Baba, Nicolae Darascu, Jeno Koszkol, Theodor Aman, Nicolae Grigorescu si Constantin Piliuta, prin Artmark. Artmark este prima antrepriza culturala din Romania. S-a infiintat in 2008 si in mai putin de un an de la lansare a devenit lider, detinand 70% din piata de arta din Romania.

Delecteaza-te cu fotografii superbe, din showroom-ul Casara, in galeria foto de mai jos.

 

Despre Casara

Un spatiu in care sa redescoperim tot ce e feminin, imperfect si ca odinioara, tot ce e realizat manual, nu in serii standardizate, tot ce e natural, simplu si confortabil. Plusuri, cristale, mobilier cu detalii fermecatoare, portelanuri pictate, carafe argintate, toate amintind pe rand de eleganta.

 

Calea Dorobantilor nr. 159.

www.casara.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *