Manon Lescaut, un roman impresionant

Manon Lescaut este una dintre cele mai valoroase opere ale scriitorului francez Antoine Francois Prevost, publicata inca din anul 1731 헤드 사커 돈버그 다운로드. Interzisa la inceput in Franta, aceasta lucrare a devenit cunoscuta in intreaga lume si astazi, dupa 278 de ani este una dintre operele cele mai apreciate si citite in intreaga lume ebs Opera House download.

Scenariul este simplu, actiunea derulandu-se in jurul personajului principal feminin eponim, Manon Lescaut. Indragostita mai intai de lux si de viata pompoasa in societate, Manon Lescaut tradeaza ratiunile dragostei si uita sentimentele care i-au fost harazite la inceput pentru cavalerul Des Grieux, parasindu-l pe acesta, imediat ce simte ca nu mai poate avea aceeasi viata alaturi de el 마인크래프트 결혼모드 다운로드. Datoriile si neinsetarea sotiei sale fata de lux, il impinge pe cavalerul Des Grieux in capcanele esecului social, vazandu-se nevoit sa accepte pierderea lui Manon care isi cauta alti pretendenti la dragoste Movavi video editor 12.

Iubirea acestuia este tradata de atatea ori si intr-o maniera atat de cruda, incat la un moment dat vei ajunge sa il compatimesti si sa iti doresti ca lucrurile sa se intoarca in favoarea lui Kukdas. Ramane fidel pana la moarte lui Manon Lescaut, dragostea lui nemarginita si neconditionata, fiind dovedita pana in ultimile randuri ale cartii. Manon Lescaut moare intr-un final sfarsita de capriciile vietii, iar Des Grieux isi gaseste consolarea ca si cleric.

O carte care merita atentia ta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *