Masina de iubit, cea sacra si profana

Daca vrei sa citesti ceva extrem de interesant, iti recomand Iris Murdoch Pampered download. Aceasta scriitoare are de fiecare data o incursiune aproape magica in sufletul personajelor sale, facand viata lor interioara la fel de importanta precum si actiunea propriu-zisa Linux local download. In acelasi mod, „Masina de iubit, cea sacra si profana” este un roman construit in jurul unor personaje aflate in cautarea pacii interioare, iremediabil compromisa de cite un eveniment brutal Download Asone.

Montague Small, un scriitor de romane politiste, este neconsolat dupa moartea sotiei sale, a carei fidelitate ramine sub semnul intrebarii. Small isi detesta cartile, iar orice incercare de a‑si gasi o ocupatie acaparanta esueaza, in afara unui interes tot mai viu fata de dificultatile cu care se confrunta vecinul sau, Blaise Gavender, psihoterapeut amator, si fata de sotia acestuia painting font.

Treptat, Gavender ajunge sa‑l obsedeze tot mai mult, caci pare sa duca o viata dubla, impartindu‑se intre familia sa „legitima” – sotia si fiul sau adolescent – si existenta alaturi de amanta si celalalt fiu 방인아 다운로드. Incapabil sa decida la ce anume este dispus sa renunte, Blaise va permite acestei situatii ambigue sa afecteze iremediabil vietile tuturor celor implicati Maple Story apk download.

„Masina de iubit, cea sacra si profana este un roman avind ca tema durerea pe care sint in stare sa si-o provoace unul altuia, dar si lor insisi, oameni cit se poate de obisnuiti si vulnerabilitatea a ceea ce ne-am obisnuit sa luam drept normalitate 코요태 노래 다운로드. Atit notele sumbre, cit si frumusetea acestei carti memorabile provin din constientizarea faptului ca lumea din jurul nostru nu functioneaza pe baza unor principii etice sau estetice, ca acesta este un lucru in care cred numai copiii, dar nici macar inocenta lor nu e o pavaza impotriva realitatii.” (Elaine Feinstein)

„Nu incape indoiala ca Iris Murdoch este una dintre cele mai stralucite romanciere contemporane. Forta imaginatiei sale, inteligenta si subtilitatea cu care dezvaluie adevaruri umane profunde o plaseaza printre marii scriitori ai ultimei jumatati de secol.” (The Times)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *