Mihaela Draghici, femeia care reprezinta Romania la WBF Vienna

Cine spunea ca femeilor nu vor reusi in lumea 2.0, cea a blogurilor si dominata de social media, inseamna ca nu a cunoscut-o pe Mihaela Draghici!Ea va reprezenta Romania la World Blogging Forum 2010 Viena, unde va pune Romania pe harta blogging-ului novel award.

Mihaela Draghici a fost unul dintre principalii organizatori ai primei editie World Blogging Forum, editie desfasurata in Bucuresti in anul 2009 seven dwarfs. La aceasta editie au fost prezenti bloggeri din toate colturile lumii, din Statele Unite ale Americii, pana in Argentina, Canada, Egipt, Germania, Georgia si China 날개셋 한글 입력기 다운로드.

A fost pasionata de oraganizarea de evenimente inca din facultate, unde impreuna cu ONG-ul unde activa, a organizat unele dintre cele mai importante targuri de joburi nationale internet explorer 9 64bit 다운로드. In 2009, Mihaela si-a indreptat atentia asupra mediului online, astfel incat a devenit Project Manager al site-ului pentru tineri, ce defineste cel mai bine conceptul de YOUTH Activism, Onlinestudent.ro to drive.

Dar visul ei dintotdeauna a fost sa calatoreasca foarte mult si mai ales sa ia contact cu cat mai multe culturi, dorindu-si foarte mult sa poata lucra intr-un mediu multinational 밀회 ost 다운로드. Astfel, in vara acestui an, a fost plecata timp de 4 luni de zile la Londra, unde a participat la un program de internship organizat de catre compania QS Quacquarelli Symonds Lim­ited, una dintre cele mai importante in domeniul educatiei, ce organizeaza targuri educationale de MBA si pentru absolventi ms dos 다운로드. Acum, s-a intors in tara, dar se ocupa in continuare de partea de regional marketing pentru aceasta companie.

Editia 2010 a World Blogging Forum va fi organizata pe data de 13 noiembrie la Viena Reba's Adventure Final. Bloggerii din 14 tari se vor reuni cu scopul de  a discuta despre cum va arata viitorul digital media, in contextul dezvoltarii rapide a modului de interactiune si comunicare in media digitala 혈액형 다이어트 다운로드.

Gazduit de A1 Telekom Austria, evenimentul va fi organizat sub forma unor group-sessions, in care participantii vor discuta pe marginea „Global Communication Trends 2010 to 2020”, „An in-depth look at the future of digital media”, „Politics, Education, Work and Health: The role of digital media in future societies” si „Trends in media usage/production in the next ten years” Fall fairy tale download.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *