Mira Carmeli-Weissberg: Românca genială care a inventat fructul „Aliza”

A plecat în Israel, cu părinții, când avea 3 ani to drive. Așa începe povestea Mirei Carmeli-Weissberg, o tânără de succes în Israel, care se mândrește că e româncă. La 39 de ani este doctor în chimie și lucrează la Ministerul Agriculturii din Israel, unde coordonează o echipă de cercetători 밀회 ost 다운로드. Împreună cu aceștia a creat un nou fruct, aliza, asemănător unui grapefruit. Este șefa unității metabolomice în agricultură, identifică și cuantifică molecule, mai ales la fructe și legume ms dos 다운로드.

Aliza este un fruct creat dintr-o specie de Pomelo și una de Mandarine. În curând va fi scos pe piață și va putea fi consumat și de bolnavii care sunt tratați cu statine pentru scăderea colesterolului și care acum nu se pot bucura de sucul de grapefruit Reba's Adventure Final.

Deși reponsabilitatea serviciului îi răpește mult timp, Mira reușește să se ocupe și de cele trei fetițe pe care le are. În plus, datorită părinților, a păstrat tradițiile românești, mai ales pe cele culinare 혈액형 다이어트 다운로드. În fiecare săptămână, Mira gătește bucate românești.

Deși era mică atunci când a plecat din țara noastră, Mira păstrează și acum jucăria pe care a luat-o cu ea, o maimuță din pluș, pe care a dat-o la rândul ei fetelor sale Fall fairy tale download.

Părinții Mirei sunt moldoveni, din Piatra Neamț, și s-au mutat în Israel în 1981. În România lucrau ca ingineri, dar pe vremea comunismului au fost nevoiți să plece în Israel 경조사 가계부 다운로드. Nu le-a fost ușor să se adapteze, mai ales că nu cunoșteau nici limba, dar au reușit sa își facă o viață frumoasă în Țara Sfântă.

În casa familiei Carmeli se urmăresc și acum posturi de televiziune românești și nu trece niciun an fără să facă o vizită în țara noastră 우분투 14.04 iso 다운로드. Mira este convinsă că succesul ei se datorează educației primite de la părinți, pentru care studiul a fost foarte important.

Un nou episod din Campania AGERPRES „Tânăr de România” poate fi vizionat pe pagina de Facebook, precum și pe canalul YouTube 묵향 30 txt 다운로드.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *