Mituri clasice, Jenny March

Pasionata de cultura si mituri 바스켓볼 다이어리 다운로드? Atunci iti facem urmatoarea propunere: Mituri clasice de Jenny March, un adevarat „Who’s Who” al Antichitatii greco-romane, cartea de fata, aparuta la prestigioasa editura PENGUIN, constituie un ghid fascinant si accesibil al miturilor civilizatiei clasice, care formeaza substratul esential al culturii europene din toate timpurile Download Big Bad Fox.

Autoarea isi propune sa repovesteasca intregul corpus al miturilor antice, incepand cu crearea universului, si sa indice totodata felul in care aceste mituri au fost abordate si inserate in literatura clasica greco-romana, dar si in operele literare si artistice ale epocilor ulterioare Download Bad Moms. Fie ca este vorba de furiosul Minotaur, captiv in labirintul cretan; de legendarul Icar, care zbura prea aproape de Soare; de cele 12 munci ale lui Hercule, sau de Zeus care o vizita pe Danae, transformat in ploaie de aur – mitologia greaca si romana abunda in povesti simbolice de iubire, razboi, tradare si eroism Svenu Star League map.

Cartea contine nenumarate ilustratii alb-negru, cateva harti (lumea greaca in Antichitate, lumea mediteraneana, constelatiile ceresti), iar la sfarsit o bibliografie – o adevarata sursa de informatii pentru cei pasionati de domeniu si nu numai.

Pret: 43 lei

Carte publicata in 2010 la editura Lider

Tip coperta: Brosata

Numar pagini: 402

ISBN: 978-973-629-234-7

Sursa info & foto: elefant.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *