Nopti de cocaina

J.G 일 포스티노 영화 다운로드. Ballard este autorul bestsellerurilor Imperiul Soarelui si Crash, ambele beneficiind de ecranizari celebre, in regia lui Steven Spielberg si, respectiv, a lui David Cronenberg Tudor Moon.

In Nopti de cocaina domneste aceeasi atmosfera intunecata din romanele anterioare ale lui Ballard. Dupa ce cinci oameni isi gasesc sfirsitul intr-un incendiu neelucidat, petrecut in luxoasa statiune Estrella de Mar, directorul clubului Nautico, Frank Prentice, pledeaza vinovat la acuzatiile de crima, insa nici macar politia nu e prea convinsa ca el este responsabil de acel incident V App Channel Plus download.

Cind fratele sau, Charles, isi face aparitia pentru a investiga ce s-a petrecut cu adevarat, descopera, pe masura ce inainteaza cu cercetarile, ca fatada ultracivilizata si exclusivista a statiunii mascheaza o lume a delictelor si deviatiilor de tot felul, a drogurilor, senzatiilor tari si distractiilor periculoase What if ied. Nopti de cocaina este un roman captivant, dincolo de care transpare viziunea nelinistitoare a unei societati hedoniste, in care transgresiunea devine un rau necesar 윈7 iso 다운로드.

„Un scriitor de o originalitate debordanta. Ballard face parte din elita romancierilor britanici.” (Anthony Burgess, autorul romanului Portocala mecanica)

„Una dintre cele mai importante si mai inteligente voci din literatura contemporana.” (Susan Sontag)

„Teama mea in privinta viitorului poate fi rezumata intr-un cuvint: plictiseala Don't contact the movie download. Mi-e frica doar de un singur lucru: ca totul s-a petrecut deja, ca nu se va mai intimpla nimic nou sau interesant, iar viitorul va fi doar o mare si conformista suburbie a sufletului.“ (J 007 Spectre Download. G. Ballard)

„Nopti de cocaina este un exemplu perfect de terorism metafizic, gindit si excutat cu aceeasi grija cu care se pune la cale o lovitura fatala.“ (The Washington Post)

„Comedia umana infatisata de Ballard pare a fi privita prin capatul gresit al unui telescop, iar ochiul profetic al scriitorului britanic este la fel de lucid si necrutator ca intotdeauna.“ (Kirkus Reviews)

„Charles Prentice, ajuns in luxoasa statiune Estrella de Mar, descopera ca in spatele fatadei sale stralucitoare se ascunde preferinta rezidentilor pentru filme porno ilegale, droguri si sex periculos opengl 3.0 다운로드. Veteranul Ballard, ale carui carti au cunoscut ecranizari cult, are darul de a crea metafore provocatoare, iar viziunea lui perversa asupra lumii a devenit marca inregistrata. Nopti de cocaina nu-i va dezamagi pe numerosii lui fani, dar nici pe admiratorii regizorului David Lynch.“ (Booklist)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *