Toti pasionatii de arta si antichitati sunt asteptati la Antique Market

Intre 17 si 21 septembrie in cadrul Centrului Expozitional ROMEXPO va avea loc editia de toamna a Targului de Obiecte de Arta si Antichitati – Antique Market 크롬 jwplayer 동영상 다운로드.

Desfasurat in pavilioanele E 1 si E 2, evenimentul reuneste colectionari si pasionati de antichitati pentru inca o editie in care istoria va avea ocazia sa-si spuna povestile vizitatorilor 쿠키 런 크리스탈 버그 판 다운로드. Piese de mobilier, tablouri, ceasuri, carti, masini, decoratiuni si multe altele vor fi de gasit timp de patru zile la ROMEXPO.

Dintre obiectele prezentate in cadrul acestei editii, amintim: Consola Colonna, ce se va regasi in standul Supreme Gallery yes24 영화 다운로드. Obiect al epocii baroce, a apartinut uneia dintre cele mai vechi familii din Roma, ale carei origini dateaza inca din secolul al XII-lea si ai carei descendenti pot fi cunoscuti si astazi 밤샘토론 다운로드. Provenind din Palatul „Principe Colonna”, Consola cu acelasi nume, se remarca prin forme elegante ce se concretizeaza in doua lujere convergente, sculptate in stilul epocii din care face parte: baroc roman 유튜브 채널 다운로드.

Tot in standul Supreme Gallery, vizitatorii vor regasi o pereche de scaune unicat, ce apartin creatorului elvetian Carlo Rampazzi. Diferitele esente de lemn folosite ca insertii pe picioarele celor doua scaune, completeaza prin dinamism si culoare cele doua piese caracterizate in principal de rafinament si originalitate Download Acrobet for free.

Asadar, intre 17 si 21 septembrie 2013, publicul este asteptat la cea de a X-a editie a Targului de Obiecte de Arta si Antichitati – Antique Market entire series of Infinite Challenge.

In aceeasi perioada cu Antique Market, vor mai avea loc Targul International de Mobila, Echipamente si Accesorii – BIFE-SIM si Targul de Produse Traditionale EveryBing.

Program de vizitare:

17 – 20 septembrie – 10:00 – 18:00

21 septembrie: 10:00 – 16:00

Pentru mai multe detalii despre eveniment, accesati: www.antiquemarket.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *