Spectacolul de balet „La fille mal gardée” la Grand Cinema Digiplex

Miercuri, 16 mai, de la ora 21.15, Grand Cinema Digiplex va transmite de la The Royal Ballet o reprezentatie grandioasa a operei “La fille mal gardée”. Opera de balet, sub coregrafia lui Frederick Ashton, este o comedie spumoasa care a devenit unul dintre cele mai populare spectacole la The Royal Ballet.

Actiunea comediei se petrece in curtea fermei unei vaduve pe nume Simone. Lise, unica ei fiica, este indragostita de un tanar taran, Colas, frumos, dar sarac. Mama Lisei are, insa, pentru fiica ei alte planuri si anume sa o casatoreasca cu prostanacul Alain, fiul unui bogat podgorean.

Frederick Ashton a adaptat cu succes coregrafia originala din secolul XIX, creand un spectacol exceptional. Povestea plina de farmec suprinde situatiile comice si intalnirile ascunse dintre Lise si Colas. Ashton reface atmosfera pitoreasca a satului, utilizand o serie de costume si decoruri pline de viata si de culoare. Muzica lui Ferdinand Hérold este redata de dirijorul orchestrei Royal Ballet, Barry Wordsworth.

Iubitorii genului clasic vor beneficia de un spatiu elegant, echipat cu tehnologii de ultima generatie in materie de proiectie, sunet si iluminare. Ecranul de proiectie, unghiurile perfecte de vizibilitate si locurile ultra-comfortabile fac din Grand Cinema Digiplex locatia perfecta pentru vizionarea spectacolelor clasice.

“La fille mal gardée” este un spectacol potrivit atat pentru cei care merg prima data la un spectacol de balet, cat si pentru pasionatii de opere clasice care nu vor sa piarda nicio reprezentatie. Pretul unui bilet la spectacolul de miercuri, 16 mai, este de 100 de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *