Spectacol de teatru ‘Punguța cu doi bani’, în grădina Muzeului ‘Antipa’ pe 29 iunie

Muzeul Național de Istorie Naturală ‘Grigore Antipa’, alături de Compania de teatru Lupeto, vă invită duminică, pe 29 iunie 2014, începând cu ora 11.00, în grădina de vară a Muzeului ‘Antipa’ la spectacolul de teatru ‘Punguta cu doi bani’ Chow Chow download.

Spectacolul de teatru ‘Punguta cu doi bani’ face parte din proiectul educational, interdisciplinar, ZooMonetar — Fauna lumii pe bancnote si monede, organizat de către Muzeul Național de Istorie Naturală ‘Grigore Antipa’ împreună cu Banca Națională a României acm 인증서.

În interpretarea actorilor de la Compania de teatru Lupeto, binecunoscuta poveste a lui Ion Creangă va fi un spectacol educativ pentru copii, dar si un prilej de amuzament pentru părinți 시노비 다운로드. Pe parcursul piesei, vom întâlni acel umor pitoresc, care îi caracterizează atât de bine pe oamenii de la sate, personaje pline de haz si culoare și întâmplări în care realismul se împletește atât de bine cu suprarealismul 윈도우 98 iso 다운로드.

Preturile biletelor de intrare la spectacol sunt:
40 de lei/ persoana (adult);
20 lei / copil;
50 lei — 1 adult + 1 copil
60 — 1 adult + 2 copii;
80 lei — 2 adulti + 1 copil
100 lei — pachet 2 adulti + 2 copii

Pentru grupuri de minim 15 copii: 15 lei / copil + gratuit / 1însotitor Mirrors Edge.
Rezervarea se face în limita a 70 de locuri, la adresa de e-mail: florentinap@antipa.ro sau 021.305.60.31

Cu biletul de spectacol, veti putea vizita gratuit, în ziua spectacolului, expunerea permanantă a Muzeului și expoziția temporară ‘ZooMonetar — Fauna lumii pe bancnote și monede’ 싹쓸이 다운로드.

Compania de teatru Lupeto este o companie de teatru independent care organizează spectacole grandioase, amuzante și educative, pentru toate vârstele, evenimente cu personaje cunoscute din povești sau inventate de ei, cursuri de teatru, ateliere și multe alte activități dezvoltate și susținute într-un mod inovator novel Symphony. Echipa Lupeto este formată din actori, regizori, scenografi, scenariști și fotografi profesioniști, absolvenți ai Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografie ‘I.L 부산지하철노선도 다운로드. Caragiale’, București. Site: www.lupeto.ro

Detalii: www.antipa.ro și pe pagina de Facebook a Muzeului’ Antipa’: www.facebook.com/muzeulantipa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *