Teatru: Ana Ularu și Istvan Teglas – patru povești de amor „În parc”, pe 11 mai

Comedia „În parc”scrisă și regizată de Radu Iacoban cu Ana Ularu și Istvan Teglas va avea loc duminică, 11 mai, ora 19:00 la Godot Cafe-Teatru, str 최신가요 2018 12월 다운로드. Blănari nr 14. Accesul în sala de spectacol se face în baza rezervărilor la numerele de telefon 0736414244/ 021 3161682 zilnic între orele 12:00 și 19:00 유튜브 직캠 다운로드.

În timp ce o așteaptă în parc, Eminescu o cheamă pe Veronica prin versuri. Regele Ferdinand se află într-o întâlnire discretă cu sfătuitoarea sa, Mița Biciclista, care îl ajută să ia decizii importante cum ar fi intrarea în război Download the Bible. (À la guerrre! À la guerre, Maiestate! Da cu cine? Cum cu cine? Cu oricine!)

O studentă proaspăt scăpată de la servici crede că poate găsi marea iubire oriunde, inclusiv la un necunoscut, binecunoscut criminal în serie al anilor ’70, pe când comunismul era în floare, iar accesul la informație era interzis Tim Burton's Christmas Nightmare. (Nu se scrie în presă ca să nu se sperie lumea.)

Telefoanele sunt cele mai ocupate creaturi electronice ale zilelor noastre. Când nu sună, primesc mesaje și, concomintent, mailuri sau poze sau like-uri pe facebook 스윙브라우저 다운로드. Aceste telefoane n-ar trăi dacă nu ar fi utilizatorii lor conștiincioși și perseverenți. Dacă lumea modernă a început să angajeze oameni care să stea pe Facebook, atunci în viitorul apropiat folosirea telefonului mobil ar trebui să devină un loc de muncă stabil 3 days to kill.

Deși construit cu tehnologia minimă a singurului cafe-teatru din București, la care se adaugă fundal sonor de deschizătoare de bere și farfurii zăngăninde, plus elemente olfactive cum ar fi fum sau mâncărică aburind, spectacolul ,,În parc” s-ar preta negreșit unui spațiu de teatru convențional href 파일 다운로드.

Vedem practic patru piese de teatru toate bine segmentate într-un ceas și, în afară de situațiile care ne stârnesc râsul, suntem părtași la faptele unor oameni care au influențat viețile generațiilor străvechi, oameni despre care aflăm din manuale de gimnaziu sau de pe google youtube private videos.

Regizorul a gândit cele patru roluri feminine, se pare, pentru a fi jucate de două actrițe: Rodica Lazăr și Ana Ularu, păstrând rolurile masculine exclusiv actorului Istvan Teglas ebs 핫도그 다운로드. (Judy Florescu, Ziarul Metropolis)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *