Teatrul se pregăteşte de Halloween: “Bucureștiul între lumi. Urban Halloween Stories.”

Actorii Istvan Teglas, Laura Ilinca şi Cătălin Babliuc fac parte din primul eveniment teatral dedicat sărbătorii internaţionale Halloween, numit “Bucureștiul între lumi 스케치 다운로드. Urban Halloween Stories.” Actorii sărbătoresc Halloween-ul prin introducerea publicului într-o poveste misterioasă intitulată “Prieteni buni”, care va avea loc joi, 31 octombrie, ora 21:30, la Teatrul Mignon, Bd free modeling. Hristo Botev nr 1.

Apoi actorii împreună cu spectactorii vor închide “Bucureștiul între lumi. Urban Halloween Stories” cu un tur cultural al caselor “bântuite” de istorie din Bucureşti Seoul Subway line.

Pentru rezervări şi informaţii suplimentare scrieţi pe adresa de email contact@teatrulmignon.ro sau apelaţi numărul de telefon 0726.243.907 내파일 다운로드.

Actorii vor interpreta dintr-un text contemporan “Prieteni buni”, scris de Laura Ilinca, o povestire fantastică despre legăturile dintre oameni din lumi diferite, legături înfiripate cu ajutorul literaturii 한국어 사전 다운로드. Povestea are la bază o temă originară din România, o temă deloc exploatată în peisajul teatral românesc.

“Textul l-am scris ca un protest pentru oamenii mari care nu citesc poveşti”, spune Laura Ilinca, iniţiatoarea proiectului “Bucureștiul între lumi sPlanner. Urban Halloween Stories”. Laura Ilinca a scris Hamlet. Next Hours, o continuare a piesei lui William Shakespeare, care a avut premiera luna trecută într-un café-teatru din Bucureşti 음성 녹음 다운로드.

“Mi se pare important să scriu despre lumea contemporană, despre ceea ce întâmplă acum. Îmi doresc să găsesc în contemporaneitatea asta, care nu-ţi mai lasă loc de imaginaţie, un pic de fantezie 텔레그램 pc 버전 다운로드. Întrepătrunderea dintre lumi este una dintre temele mele favorite din literatură, dar şi felul în care simţim şi ne raportăm la lumea de dincolo în viaţa de zi cu zi.”

Halloween-ul a fost motivul indirect care a determinat-o pe Laura Ilinca să scrie scenarii de film:

“Prin 2004 am fost la o petrecere de Halloween, care nu mi s-a părut deloc interesantă, dar la care am întâlnit un om, care m-a transportat în lumea lui şi care m-a inspirat să scriu primul meu scenariu de film.”

Laura Ilinca mai spune că scrisul şi actoria au mers mână în mână întotdeauna, aceste pasiuni ale sale completându-se în permanenţă 데스티니 가디언즈 사운드트랙 다운로드. Artista mărturişeşte de asemenea că se hrăneşte din poveşti şi fantezie şi că a încercat de mai multe ori să se lase de teatru, dar fără succes: “La un moment dat am realizat că nu pot face altceva decât să joc şi să scriu.”

Alături de Laura Ilinca în povestea scenică “Prieteni buni” vor fi actorii Istvan Teglas şi Cătălin Babliuc Windows Chrome download.

Istvan Teglas spune că a acceptat invitaţia de a face parte din unicul proiect teatral dedicat Halloween-ului, fiindcă este prima întâlnire culturală dintre teatru şi această sărbătoare, iar tema nu a fost experimentată până acum pe o scenă teatrală din România. “Este un text de un dramaturg român care cred că va prinde.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *