Teatrul Tandarica pune in scena “Fata Babei si Fata Mosneagului” la Grand Cinema Digiplex

Productie a Teatrului de Animatie Tandarica, Fata Babei si Fata Mosneagului se va juca pe scena de la Grand Cinema Digiplex in datele de 2 si 3 noiembrie, la ora 11.00. Spectacolul este o interpretare moderna a clasicei povesti a lui Ion Creanga, care utilizeaza tehnica si proiectiile 3D pentru a-i acapara pe cei mici. Este o imbinare reusita a desenului animat si a teatrului clasic de animatie. Povestea aduce in prim plan valori umane precum bunatatea, cinstea si destoinicia, care pot ajuta pe oricine sa reuseasca in viata.

 

Regia spectacolului este semnata de Daniel Stanciu, scenografia este asigurata de Daniela Dragulescu, iar ilustratia muzicala si design-ul de sunet de Vasile Manta. Grafica 3D este realizata de Golem Studio.

In stagiunea de toamna-iarna gazduita de Grand Cinema Digiplex, teatrul de Animatie Tandarica va mai pune in scena urmatoarele spectacole: Pacala, pe 9 noiembrie, Danila Prepeleac, pe 10 noiembrie, Frumoasa si Bestia pe 16 noiembrie, Motanul Incaltat pe 17 noimbrie, iar pe 23 noiembrie, Alba ca Zapada.

Programul complet al pieselor ce vor fi jucate in aceasta toamna la Grand Cinema Digiplex poate fi gasit pe pagina www.grandcinemadigiplex.ro.