Teatrul Tandarica pune in scena “Fata Babei si Fata Mosneagului” la Grand Cinema Digiplex

Productie a Teatrului de Animatie Tandarica, Fata Babei si Fata Mosneagului se va juca pe scena de la Grand Cinema Digiplex in datele de 2 si 3 noiembrie, la ora 11.00 Download apk editor pro. Spectacolul este o interpretare moderna a clasicei povesti a lui Ion Creanga, care utilizeaza tehnica si proiectiile 3D pentru a-i acapara pe cei mici Walk3 Use Map. Este o imbinare reusita a desenului animat si a teatrului clasic de animatie. Povestea aduce in prim plan valori umane precum bunatatea, cinstea si destoinicia, care pot ajuta pe oricine sa reuseasca in viata march.

 

Regia spectacolului este semnata de Daniel Stanciu, scenografia este asigurata de Daniela Dragulescu, iar ilustratia muzicala si design-ul de sunet de Vasile Manta 윈도우 2000 iso 다운로드. Grafica 3D este realizata de Golem Studio.

In stagiunea de toamna-iarna gazduita de Grand Cinema Digiplex, teatrul de Animatie Tandarica va mai pune in scena urmatoarele spectacole: Pacala, pe 9 noiembrie, Danila Prepeleac, pe 10 noiembrie, Frumoasa si Bestia pe 16 noiembrie, Motanul Incaltat pe 17 noimbrie, iar pe 23 noiembrie, Alba ca Zapada Free webtoons.

Programul complet al pieselor ce vor fi jucate in aceasta toamna la Grand Cinema Digiplex poate fi gasit pe pagina www.grandcinemadigiplex.ro high definition music videos.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *