Top 3 Carti de dragoste pe care trebuie sa le citesti

Seara, dupa o zi grea de munca, iti doresti sa te relaxezi citind o carte buna 드럼 샘플 다운로드?

Iti plac romanele de dragoste?

Iata 3 povesti captivante, pe care trebuie sa le citesti Man Frum Earth!

 

Trenul de Trieste, de Domnica Radulescu

trenul-de-trieste-poza-t-d-n-4-15381.pngRomanul “Trenul de Trieste” (scris de Domnica Radulescu si lansat in 2008) reuseste sa te captiveze inca din primele pagini Pokémon Retsugo Pikachu. Acesta evoca viata unei adolescente pe nume Mona care se indragosteste nebuneste de Mihai, un “baiat de munte”, avid dupa aventura. Povestea lor devine si mai palpitanta in momentul in care pe umerii celor doi apasa presiunea regimului comunist 슈렉1 다운로드. Desi se lupta cu politia secreta si cu lipsurile specifice perioadei socialiste, Mona ramane puternica si optimista in fata opresiunilor.

Ea continua sa se vada cu Mihai, alaturi de care traieste cea mai frumoasa perioada din viata 리눅스 콘솔 다운로드. Romanul este presarat cu momente pline de tandrete si de erotism, descrise cu multa pasiune si rafinament. In timp, Mona pierde legatura cu Mihai. Ea pleaca din tara si se stabileste in America Download astm. Pana la destinatie, Mona parcurge un drum initiatic. In cele din urma, reuseste sa-si regasesca forta interiora si sa se dezlipeasca de amintirile frumoase si pline de pasiune traite in adolescenta mysql server.

Dama cu camelii, de Alexandre Dumas fiul

0451523989.01.LZZZZZZZNu ai apucat sa citesti pana acum romanul de dragoste “Dama cu camelii”, scris cu mare talent de binecunoscutul Alexandre Dumas fiul 윈도우 10 msdn 다운로드? Acum este momentul! Vei fi fermecata de poveste!

Romanul surprinde destinul tragic al curtezanei pariziene Marguerite Gautier. De ea se indragosteste Armand Duval, un om protector, cu o stare materiala buna one-eighth. Totul se schimba atunci cand tatal lui Armand afla de iubirea lui tainica. Acesta incearca din rasputeri sa ii desparta, convingand-o pe Marguerite, in cele din urma, sa-si reia rolul de curtezana Download Daewoo Securities qway. Desi Armand Duval continua sa caute dragostea Margueritei, convingand-o sa renunte la intalniriile tarzii, destinul se dovedeste a fi unul tragic, complet nefavorabil.

Marguerite se imbolnaveste de tuberculoza, moare, iar Armand ramane cu o rana imensa in suflet: o dragoste neimpartasita si distrusa din temelii de vulnerabilitatea curtezanei si indemnurile insistente ale tatalui sau. Actiunea romanului a fost insiprata din viata lui Alexandre Dumas fiul si a fost scrisa in semn de omagiu pentru viata curtezanei Maria Duplessis.

Laguna albastra, de Henry De Vere Stacpoolelag bun

Romanul “Laguna albastra” surprinde o frumoasa poveste de dragoste, care se desfasoara intr-un cadru exotic, pe o insula din sudul Pacificului, departe de civilizatie.

Povestea incepe cand doi copii, Emmeline si Richard, naufragiaza pe taramul tropical. In ciuda varstei, acestia reusesc sa se adapteze si sa supravietuiasca. Anii trec si adolescenta ii indeamna sa se descopere atat fizic, cat si emotional. Dragostea lor devine din ce in ce mai puternica. Destinul lor pare implacabil. Frumusetea insulei tropicale vibreaza la unison cu atmosfera erotica descrisa de autor…

Dar mai multe te las pe tine sa descoperi. Daca vei citi romanul vei observa ca acesta ofera mult mai multe detalii decat ecranizarea din ’80 regizata de Randal Kleiser.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *