Ultimele noutăți anunțate în programul Festivalului Național de Teatru

Timp de zece zile, aproape o sută de evenimente sunt destinate publicului bucureștean, dar și spectatorilor din alte orașe, curioși să vadă ce se întâmplă în Capitală 나래온 툴 다운로드. Dovadă că normalitatea se apropie de noi, în ciuda aparențelor.

Printre ultimele noutăți anunțate în programul FNT se numără spectacolul-prelegere Respirația poeziei, susținut de actorul Ion Caramitru în Sala Multimedia a Teatrului Național București — sâmbătă, 2 noiembrie, de la ora 19:00, dar și spectacolul-lectură cu piesa câștigătoare a concursului de dramaturgie UNITER 2012, Nostalgicii călători de Liviu Lucaci, în regia lui Vlad Cristache — vineri, 1 noiembrie, ora 14:00, în Sala Mică TNB Hyuk-o mp3.

Festivalul din acest an încearcă să demonstreze că și zona critic-teoretică a teatrului poate fi ‘spectaculoasă’ și atractivă pentru lumea largă 음성 번역 다운로드. Luminile reflectoarelor se vor îndrepta și asupra unor personalități din această zonă, într-un colocviu internațional dedicat criticii de teatru — aflată acum, după mai bine de un deceniu de secol XXI, la granița dintre dispariție și… transformarea on-line? 유튜브 다중 다운로드. Prilej de dialog între specialiștii români și invitații străini, sub egida Asociației Internaționale a Criticilor de Teatru (AICT) — vineri, 1 noiembrie, ora 15:00, în Sala Multimedia a TNB 전설의 주먹 다운로드.

Nu în ultimul rând, într-o nouă secțiune a festivalului, FNT vă mai recomandă o serie de spectacole reprezentative pentru stagiunea 2012 / 2013 — din București și din țară, din teatrele de stat sau de sub pălăria celor independente, al căror program integral poate fi consultat pe site-ul festivalului, actualizat zilnic: www.fnt.ro Namilk Shimi 2.

Trei zile — ca-n povești — au mai rămas până la sunetul metalic, dar atât de cald al gongului, anunțând începutul Festivalului Național de Teatru, moment de bucurie și sărbătoare în urbe Enterprise. Să ne luăm, așadar, ragazul și libertatea de-a ne bucura de teatru!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *