UN CEAS PENTRU ARTĂ în expoziția EGAL. Artă și feminism în România modernă

Muzeul Național de Artă al României vă invită să participați sâmbătă, 6 februarie 2016, ora 12.00, la o vizită cu ghidaj gratuit în expoziția EGAL 다이나 밉스 다운로드. Artă și feminism în România modernă, deschisă la parterul Galeriei Naționale (Calea Victoriei 49 — 53). Prezentarea durează o oră și este susținută de Elena Ciocoiu, specialist în istoria artei 주비디오 다운로드.

Se plătește doar biletul de intrare în expoziție (10 lei), fără taxă de ghidaj obișnuită. Participarea se face pe bază de programare la telefon la 021.314.81.19 sau prin e-mail la programari@art.museum.ro, de luni până vineri în intervalul orar 10.00 — 16.00 고등래퍼3 1화 다운로드.

***

Expoziția EGAL. Artă și feminism în România modernă cuprinde o selecție de lucrări din patrimoniul MNAR, dar și opere din patrimoniul unor muzee din București și din țară (Muzeul Municipiului București — Casa Stork, Muzeul Literaturii Române — Casa Minulescu, Muzeul de Artă Brașov, Muzeul Național Brukenthal — Sibiu, Muzeul de Artă Cluj — Napoca) esxi 5.1.

Expoziția își propune o recuperare și o re-evaluare a artei femeilor în România modernă. Pornind de la cercetarea contextului social și politic specific perioadei moderne se va analiza rolul și locul femeii artist în societate, precum și semiotica operei feminine Free sound booster.

Discursul expozițional este structurat în mai multe secțiuni; dintre acestea amintim: maternitatea, viața privată, corpul, limitele impuse în spațiul public 3D 파일. În expunere se regăsesc picturi și sculpturi semnate de: Cecilia Cuțescu Storck, Rodica Maniu, Magdalena Rădulescu, Lucia Dem. Bălăcescu, Nadia Grosman Bulighin, Merica Râmniceanu, Micaela Eleutheriade, Nina Arbore, Elena Popea, Olga Greceanu, Lola Schmierer Roth, Irina Codreanu, Celine Emilian, Milita Petrașcu etc 더 하우스 다운로드.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *