Vizita in lumea Waldmann – pixuri si stilouri high class

Acaparati de era digitala, in care inventiile si noile sisteme evolueaza cu o viteza supersonica, chiar si cei mai aprigi iubitori de lux sunt in cautarea unor instrumente de scris rare, adevarate piese de arta ios 8.3 beta 3 다운로드. In Pforzheim, frumoasa metropola germana din Padurea Neagra, gasim una dintre cele mai cunoscute case de bijutieri, care la inceputul anilor 1918 a dezvoltat un concept ce a revolutionat industria instrumentelor de scris, producand anual instrumente de scris de o eleganta aparte si de o calitate unica 윈도우10 드라이버 다운로드.

Luxul pur, in forma sa complexa si incontestabila se regaseste in detalii, in precizia si minutiozitatea maestrilor gravori reuniti sub conceptul Waldmann 픽셀 아트 다운로드. Initial, compania a fost specializata in crearea instrumentelor de scris din aur si argint masiv, cu mecanisme simple de apasare si rotire, pentru ca ulterior sa se dezvolte in productia de instrumente de scris din argint masiv si aur de 18 caracte sau placate cu chrom si aur 마크0.10.5 다운로드.

image004

Inalta distinctie pentru arta scrisului

Filozofia transmisa de Adolf Waldmann in compania sa a fost de a crea, intotdeauna, instrumente de scris din materiale superioare, care imbina intr-un mod armonios inalta tehnologie cu formele moderne si design-ul revolutionar hy headline m download. Inovatia este principala caracteristica a brand-ului Waldmann. In urma cu 83 de ani, Waldmann inventa primele creioane cu patru culori si un mecanism de schimbare prin rasucire, pentru care s-a acordat brevet la nivel mondial 시선 영화 다운로드.

La scurt timp dupa revolutionarea industriei instrumentelor de scris, compania Waldmann este laureata cu medalia de argint pentru designul si calitatea exclusivista a creioanelor cu patru culori in cadrul Expozitiei Mondiale de la Paris Mamison Boy Jump mp3 download. Studiile avansate si tehnologia de varf se regasesc intr-un nou model pentru care compania a primit un alt brevet mondial, si anume instrumentul de scris exclusivist “2 in 1”, o combinatie inedita intre eficienta unui pix si eleganta unui stilou marca Waldmann 18 of The Doctors.

image002

In lumina reflectoarelor

Ce au in comun Leonardo DiCaprio, Tony Blair, Tiger Woods, Sepp Herber si Udo Lindenberg launch4j? Sunt posesorii unor instrumente de scris de lux nobile, pentru care Waldmann a creat linii speciale dedicate momentelor important din activitatea starurilor Shrek 3 download.

De la clasicele stilouri si pana la piesele de arta realizate de gravorii iscusiti, Waldmann s-a evidentiat prin materialele scumpe utilizate in crearea instrumentelor de scris si design-ul unic al fiecarui obiect, lucrat cu o precizie care ar uimi chiar si cel mai talentat bijutier. Dupa lansarea unor distributii la nivel mondial sub licenta a doua mari brand-uri, precum “Ted Lapidus” si “Carven”, maestrii gigantului Waldmann au creat o editie limitata de stilouri pentru a celebra editia aniversara cu numarul 150 a cursei de yachturi “America’s Cup”. Pentru crearea acestei editii limitate, gravorii Waldmann au folosit materiale dintre cele mai pretioase, argintul masiv, fiecare instrument de scris fiind atent incrustat cu diamante.

Printre cele mai spectaculoase instrumente de scris create de Waldmann sunt cele dedicate turneului “Byron Nelson” din Statele Unite ale Americii. Printre castigatorii prestigiosului turneu se numara si Tiger Woods si Phil Mickelsonau, care au primit pixul oficial Waldmann Byron Nelson, instrument de scris creat din argint masiv, cu un design unic caracteristic brand-ului.

Pe platourile de filmare de la Hollywood, Waldmann a stralucit alaturi de Leonardo DiCaprio si Tom Hanks in filmul “Catch me if you can” cu un model care in anii 1960 a revolutionat industria instrumentelor de scris. Reproducerea pixului din argint masic cu 2 culori, brevetat la nivel mondial, a reintrat in atentia iubitorilor de instrumente de scris de lux.

Fiecare instrument de scris Waldmann impartaseste posesorului o distinctie speciala, avand elemente diferentiatoare unice si un design inovativ pentru fiecare colectie. Astfel, cu ocazia aniversarii celor 90 de ani de activitate Waldmann, compania a lansat o editie limitata de stilouri din argint masiv cu diamante, elementul de noutate fiind adus de sistemul de reumplere cu piston si eleganta cutie de lemn, special creata pentru aceasta colectie.

###

Despre Bograve Luxury

Instrumentele de scris Waldmann sunt comercializate de principalul importator in Romania, compania Bograve Luxury si sunt disponibile in showroom-ul Bograve Advertising, in reteaua de magazine Kultho, Splend’or, Galeria A. David, Egomen Flagship Store si online pe site-ul www.stiloulux.ro.

Pentru mai multe informatii accesati site-ul www.stiloulux.ro sau pagina de Facebook Bograve Luxury https://www.facebook.com/BograveLuxury

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *