Yakuza Moon de Shoko Tendo

Yakuza Moon este prima carte a autoarei Shoko Tendo, fiind una dintre acele lecturi care iti acapareaza atentia negresit prin tema antrenanta si personajele foarte bine conturate 메모 가젯 다운로드.

Este considerata a fi o autobiografie a lui Shoko Tendo, o carte ce cuprinde memoriile profunde si tulburatoare a fiicei unui gangster Yakuza. Descopera cum viata poate lua intorsuri neobisnuite atunci cand luxul dispare, cand oamenii te arata cu degetul pe strada, cand propriul parinte te condamna la un destin nefericit si plin de violenta domestica Jack Richards.

Urmareste pas cu pas transformarea unei copile nevinovate, intr-o adolescenta rebela, care incepe sa isi piarda noptile prin cluburi de la o varsta frageda si care devine treptat, consumatoare de droguri si membra a unui grup cu aceleasi perspective 안랩 무료백신 다운로드. Delincventa juvenila se plateste si astfel ia amploare prin nesiguranta si lipsa afectiunii si sfaturilor celor dragi, un destin care devine la un moment dat incontrolabil chiar si de personajul principal 옥탑방 다운로드. Violenta de orice tip, tensiunea emotionala, lipsa echilibrului spiritual, caile gresit apucate de timpuriu, depresiile, tendintele suicidale si multe alte aspecte negative ale vietii sale sunt oglindite intr-o carte pe care o vei citi cu sufletul la gura Large music.

Citeste si tu acest jurnal ca pe o lectie de viata si vezi cum Shoko Tendo isi schimba radical principiile si modul  vechi de a trai din momentul in care Luna Plina devine simbolul existentei sale Gundam DoubleO 2nd Term.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *