AFI Palace Cotroceni organizeaza targul de rechizite scolare, Back To School

În perioada 8-14 septembrie 2014, AFI Palace Cotroceni organizează târgul anual Back to School, pentru a pune la dispoziţia elevilor și studenților o gamă variată de materiale școlare necesare noului an de învăţământ Download the apache module.

Astfel, toți cei care vor vizita târgul școlar din AFI Palace Cotroceni, vor avea posibilitatea de a-și achiziționa cele necesare școlii la prețuri speciale, doar în perioada desfășurării târgului movie stalker.

«Organizăm anual acest târg și de fiecare dată propunem o ofertă avantajoasă din punct de vedere al varietății și prețurilor produselor 파이어폭스 영상 다운로드. Târgul Back to School din AFI Palace Cotroceni va aduce în plus și o serie de ateliere creative, pentru a le oferi copiilor un prilej în plus de a se bucura de ultimele zile de vacanță”, a declarat Aura Dinu, Marketing Director AFI Palace Malls Division 탈무드 다운로드.

Pentru mai multe informaţii despre programul târgului Back to School, vă invităm să accesaţi pagina de Facebook AFI Palace Cotroceni www.facebook.com/AFIPalaceCotroceni Show Me the Money 3.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *