Ana Ularu și Istvan Teglas ne arată evoluția prieteniei în comedia „În parc” pe 25 iulie

Ana Ularu și Istvan Teglas ne arată evoluția prieteniei în comedia „În parc”, vineri 25 iulie, ora 22:00, Godot Cafe-teatru, str Download Chicago. Blănari nr 14, 0736414244.

Printr-o succesiune de 4 scene de un ceas, publicul ia parte la certurile în rime ale Veronicăi Micle cu Eminescu, la strategiile de război pe care i le propunea Mița BiciclistaRegelui Ferdinand, la confesiunile unui criminal față de fata de la restaurant și problemele actuale cu care se confruntă generația de azi Get out to Korean subtitles.

În teatru, prietenia este o componentă importantă în crearea unei atmosfere propice de lucru, după cum mărturisesc și protagoniștii spectacolului „În parc”, Ana Ularu și Istvan Teglas on mobile Nate.

Ana Ularu: „Niciodată în viața asta nu aș fi avut eu șansa să le joc pe Mița Biciclista și Veronica Micle, dacă nu ar fi existat spectacolul „În parc” toad data modeler 다운로드. Unul dintre actorii, cât și partenerii mei preferați de scenă din toate timpurile este Istvan Teglas, de care mă bucur enorm la fiecare reprezentație 자이브 다운로드. Ce e cel mai frumos la spectacolul „În parc” este că s-a născut la o masă între prieteni, la care noi am zis : „Hai să facem ceva!” și chiar s-a întâmplat, iar ăsta e un lucru rar.”

Istvan Teglas: „Ana Ularu, pe scenă, e partener și parteneră în aceeași măsură, se bucură de toate calitățile unei femei și în același timp emană o siguranță și o încredere mai mare decât mine ietester 다운로드. Este actrița pe care tu ca partener poți să te bazezi în orice situație. Pe mine prezența ei mă ridică de fiecare dată, indiferent de regizor, piesă sau spectacol.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *