Atelier de Nutritie: „Suntem ceea ce mancam”

 

Fundatia Calea Victoriei va invita joi, 28 noiembrie, de la ora 18:30, la Atelierul de Nutritie: „Suntem ceea ce mancam”, cu medicul nutritionist Ruxandra Maria Plesea awk.

 

Acest atelier este un ghid pentru persoanele care s-au hotarat sa manance sanatos, dar nu stiu de unde sa inceapa pentru a-si dezvolta o nutritie echilibrata si de buna calitate Download by the Ministry of Employment and Labor.

 

In ziua de astazi, avem foarte multe optiuni in alegerea mancarurilor pe care le putem consuma, insa multe dintre ele sunt manufacturate pornind de la substante chimice in totalitate Get Smart Download. In epoca moderna, calitatea nutritionala a alimentelor pe care omenirea le-a cunoscut de-a lungul timpului are mult de suferit.

Raspunderea pentru aceasta stare de fapt nu o poarta doar industria alimentara sau supermarketurile, ci si consumatorul 예전에 다운로드. Starea de sanatate si forma siluetei noastre depinde de alegerile alimentare si de obiceiurile pe care le adoptam si dezvoltam, in functie de gradul nostru de informare 180도 다운로드.

In cadrul acestui atelier de nutritie, invatam cum sa facem alegerile corecte si cum sa navigam prin marea de informatii referitoare la hrana, aflam de unde trebuie sa incepem atunci cand vrem sa mancam sanatos si unde trebuie sa ajungem 스윙 브라우저 무료 다운로드. Fiind corect informati, putem folosi mancarea in avantajul nostru si ne putem atinge potentialul maxim de sanatatate, frumusete si stare de bine.

Structura atelierului:

Cursul 1: Notiuni de fiziologie – cum se realizeaza digestia; ce este metabolismul si ce sunt nutrientii; rolurile si sursele de lipide, carbohidrati, proteine; importanta si sursele de vitamine si minerale 구글 스케치업 2018 다운로드.

Cursul 2: Detoxifierea – definirea toxinelor; alimentele si obiceiurile de viata ce sustin procesele proprii de detoxifiere ale organismului Kids Tube.

Cursul 3: Alcatuirea dietei pentru silueta visata – motivatie; abordare psihologica; dieta de slabire; imbunatatirea comportamentului alimentar aapt.exe.

Cursul 4: Personalizarea dietei fiecarui participant in functie de stilul de viata, starea de sanatate si preferintele culinare.

Fiecare intalnire dureaza o ora si jumatate WindowsServer 2012 r2.

 

Lector: Ruxandra Maria Plesea
Data incepere: 28 Noiembrie 2013; Ora curs: 18:30
Numar ateliere: 4
Frecventa: saptamanal, joi
Cost: 170 ron; Cost redus (card fidelitate, studenti, pensionari): 150 ron
Locul desfasurarii: Str. Popa Soare, nr. 40, etaj 1 (in apropierea Rondului Pache Protopopescu si Biserica Sfanta Vineri-Blvd Corneliu Coposu)

Inscriere la CONTACT@VICTORIEI.RO
Detalii la www.victoriei.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *