Ateliere de anatomie umană, igienă și prim-ajutor pentru copii intre 30 iunie-11 iulie la ANTIPA

Muzeul Național de Istorie Naturală ‘Grigore Antipa’ așteptă copiii cu vârste cuprinse între 8 și 12 ani, la Atelierele ‘Micii Sanitari’, care se vor desfășura în perioada 30 iunie — 11 iulie 2014, între orele 16.00 si 18.00 gmail attachments.

Atelierele ‘Micii Sanitari’ își propun să ofere copiilor mai multe informații despre corpul omenesc și să îi învețe cum să acorde primul ajutor, să descopere beneficiile aduse de alimentația sănătoasă și de păstrare a igienei personale și să le alunge teama de doctor și injecții Korean Word.

Structurate ca o incursiune în universul copului uman, atelierele includ simulări, probe practice inedite, printre care posibilitatea de a exersa pe o păpușă pacient, de a folosi stetoscopul și alte instrumente specifice minitool partition wizard.

Costurile de participare sunt de 250 Ron/ copil  pentru 10 ateliere; înscrierile de participare se fac în limita a 14 locuri, pe adresa de e-mail: florentinap@antipa.ro sau la numărul de telefon 021.305.60.31 kocw 동영상 다운로드.

Așadar, în perioada 30 iunie — 11 iulie, vă așteptăm cu drag să porniți într-o aventură într-unul dintre cele mai complexe mistere ale naturii — corpul uman 스타2 베타 다운로드.

Detalii: www.antipa.ro și pe pagina de Facebook a Muzeului’ Antipa’: www.facebook.com/muzeulantipa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *