BENETONE Band sustine si in 2012 cauza Fundatiei Blue Heron

BENETONE Band se alatura si de aceasta data cauzei sustinute de Fundatia Blue Heron si va sustine un concert caritabil in cadrul Valentine’s Day Charity Ball, editie ce aniverseaza 10 ani de activitate ai fundatiei minitab 14. Astfel trupa BENETONE contribuie la strangerea de fonduri pentru programul de burse universitare si dezvoltare personala destinat copiilor orfani sau abandonati din Romania 테크로맨서 다운로드.

„Suntem onorati ca putem sustine si in acest an cauza Fundatiei Blue Heron. Nu am ezitat sa raspundem pozitiv invitatiei de a concerta in inchiderea Valentine’s Day Charity Ball deoarece suntem constienti de impactul semnificativ al acestui eveniment umanitar asupra dezvoltarii profesionale a tinerilor mai putin norocosi decat noi Unity 3D. Constientizam cu totii rolul fundamental pe care l-au avut parintii nostri in dezvoltarea fiecaruia dintre noi – in lipsa lor cu siguranta nu am fi ajuns in acelasi loc gangstar 4. Activitatea Fundatiei Blue Heron aduce acestor copii un strop de alinare si o sclipire de speranta, suplinind partial lipsa figurilor paterne, iar noi, BENETONE Band, asiguram Fundatia de sprijinul nostru neconditionat, acum si pe viitor”a declarat Alex Porro, solist vocal al formatiei BENETONE 아이폰으로 유튜브 동영상 다운로드.

Editia jubiliara a Valentine’s Day Charity Ball va avea loc sambata, 11 februarie, la Hotel Pullman World Trade Center. Peste 250 de invitati din mediul de afaceri, corpul diplomatic, societatea civila si presa si-au anuntat prezenta la eveniment 슬픈다짐 다운로드. BENETONE Band va asigura unul din momentele speciale de entertainment sustinand un concert classic rock si rock’n roll in inchiderea acestei gale a generozitatii notepad++ 다운로드. Invitatii vor incheia astfel seara pe ritmuri Chris Rea, Bon Jovi, Reamon, Bill Haley, Smokie sau Joe Cocker in interpretarea unica marca BENETONE Band 황태지 맙소사 다운로드.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *