Cinema outdoor la cel mai mare picnic nocturn de Noaptea Lunga a Filmelor Scurte

Sâmbătă asta, pe 28 iunie, Grădina Botanică din București se transformă în cinema outdoor și se pregătește pentru cel mai mare picnic nocturn din capitală Put down download. Nu orice fel de picnic, ci unul cu scurtmetraje premiate la marile festivaluri ale lumii, povești cinematografice care vor pune la încercare imaginația cinefililor bucureșteni între 21:00 si 5 dimineața. 

Ca în fiecare an, Noaptea Lungă a Filmelor Scurte aduce în atenția publicului si cele mai noi producții cinematografice scurte realizate de tinerii regizori români Legacy of the Void ost. Secțiunea specială’ Romanian Shorts UP’ include scurtmetraje autohtone ce vor fi proiectate spre dimineață, după filmele din competiția ShortsUP Audience Award I'm proposing to download.

Scurtmetrajul lui Radu Jude, Trece și prin perete (România, 2014), ajunge la ShortsUP după ce în primăvară a primit Mentiunea Specială Quinzaine des Realisateurs la Festivalul de Film la Cannes Hey mp3 download. Purtând amprenta stilului deja consacrat al lui Jude, filmul prezintă o adaptare îndrăzneață după povestirea ‘În magazie’, de A. P. Cehov 피아노 음원 다운로드. O poveste sinceră și emoționantă care surprinde spaima unei fetițe ce trebuie să doarmă la bunicul ei, după ce află ca în apartamentul vecin a murit cineva 밴드인어박스 다운로드.

Cât de mult poți să aștepți să-ți împlinești un vis ? Uneori si o viață întreagă, niciodata nu e prea târziu să-l pui în aplicare 꼬마사전 다운로드. De aici pornește povestea din Jazz (România, 2014), scurtmetrajul de debut al lui Mircea Ibadof, o drama care te tine cu sufletul la gură si care-l are în rol principal pe actorul Constantin Cojocaru 웅진북클럽통 다운로드. Scurtmetrajul a fost prezentat anul acesta la festivalul de la Cannes în cadrul Short Film Corner și va fi văzut în premieră de publicul bucureștean la Noaptea Lungă wit 다운로드.

Umorul ‘Made în România’ e bine reprezentat în Ela, Panda si Madam (r. Andrei Rautu, România, 2013), o comedie de râsu’ plânsu’ în care o tânără corporatistă trebuie să-și ducă bunica la mare și să se întoarcă la timp în București pentru a nu-și pierde jobul — o misiune aproape imposibilă, mai ales că simpatica bunică are planuri de vacanță pe care nu le poate duce singură până la capăt 고담 드라마 다운로드.

Sectiunea’ Romanian Shorts UP’ prezintă o selectie de filme scurte românesti valoroase, difuzate în afara competitiei ShortsUP Audience Award. Filmul Iuliei Rugină, Să mori de dragoste ranita  (România, 2014), premiat la TIFF 2014, este singurul scurtmetraj românesc aflat în cursa pentru premiul publicului la Noaptea Lungă. Mai multe despre competitia ShortsUP Audience Award.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *