Implica-te in lupta impotriva HIV – participa la concursul de clipuri video „De ce este importantă oprirea infectării cu HIV?”

Cu ocazia Zilei Mondiale de Luptă împotriva SIDA (1 decembrie 2014), Ambasada SUA la Bucureşti organizează un concurs de clipuri video cu tema „De ce este importantă oprirea infectării cu HIV?”

Concursul se desfăşoară în perioada 22 octombrie-16 noiembrie 2014 şi este deschis tuturor cetăţenilor români rezidenţi în România Hangul 2014 vp download. Clipurile video trebuie să fie creaţia originală a participanţilor. Clipurile câştigătoare vor fi publicate pe paginile Ambasadei SUA.

Clipurile trebuie încărcate de participanţi pe paginile lor de Facebook până pe 16 noiembrie 2014, la ora 23:59 Re-address download. Participanţii trebuie să folosească hashtagul#SpuneNuHIVîn mesajul publicat pentru ca Ambasada să le poată vedea clipul şi să ia în considerare înscrierea 토이캅 다운로드.

Toate clipurile video vor fi jurizate de producătorul de film Tedy Necula, de un reprezentant al Uniunii Naţionale a Organizaţiilor Persoanelor Afectate de HIV/SIDA (UNOPA) şi de un grup de diplomaţi americani din cadrul Ambasadei SUA la Bucureşti 필모라 다운로드. (Pentru a citi regulamentul complet al concursului, vizitaţi pagina:http://romania.usembassy.gov/ro/hiv-contest.html

Câştigătorii vor fi invitaţi la un prânz privat cu Însărcinatul cu Afaceri al SUA a.i Hiyobi image download. Dean Thompson, iar clipurile lor vor fi publicate pe paginile Ambasadei SUA.

Acesta este unul dintre multele concursuri organizate de Ambasada SUA la Bucureşti 철권태그 1 다운로드. Pentru a afla mai multe despre programele noastre în România, urmăriţi-ne pagina de Facebook lawww.facebook.com/Bucharest.usembassy 소림축구 다운로드.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *