La ROMEXPO incepe DENTA – trei zile pentru medicina dentara

In perioada 20 -22 noiembrie la ROMEXPO are loc DENTA – Expozitie internationala de produse si echipamente pentru medicina si tehnica dentara 낙제기사의 영웅담 다운로드.

Eveniment ajuns la cea de a 30-a editie, in cadrul DENTA vor fi regasite si de aceasta data produse si echipamente specifice domeniului iar vizitatorii vor putea lua partea la conferinte si sesiuni informative oferite de specialisti 웃는남자 영화 다운로드.

DENTA – evenimentul specialistilor din stomatologie
Beneficiind de o traditie indelungata in domeniu, expozitia DENTA este, pentru inca un an, plaftorma in cadrul careia sunt reunite cererea si oferta din domeniul medicinei dentare spring jar 다운로드.

Astfel, in cadrul acestui eveniment sunt prezente 153 firme din 14 tari (Belgia, Bulgaria, China, Coreea de Nord, Coreea de Sud, Germania, Israel, Italia, Marea Britanie, Moldova, Pakistan, Cehia, Romania, Slovacia) pe o suprafata de peste 8.000 mp, expozitia marcand o crestere a numarului de expozanti cu aproximativ 23% fata de editia similara a anului 2013 체인지가이 다운로드.

Acestia vor prezenta la ROMEXPO, timp de trei zile, implanturi, aliaje dentare, ustensile pentru cabinetele stomatologice, dar si produse pentru uzul consumatorilor finali 쇼미더머니7 1회 다운로드.

DENTA – demonstratii, evenimente si concursuri
Si editia din acest an tine sa demonstreze faptul ca DENTA este mai mult decat o expozitie a noilor realizari in domeniu, ci este un loc in care profesionistii isi dau intalnire pentru schimb de experienta, pentru impartasirea noilor cunostinte si pentru dezvoltarea de noi proiecte movie Mercury.

Astfel, la DENTA vor avea loc demonstratii live de albire a dintilor, vor fi organizate tombole, iar cei care activeaza zilnic in acest domeniu vor putea lua parte la congrese si seminarii importante precum: a II-a editie a Congresului de Medicina Dentara, Congresul Stomatime, in cadrul caruia sunt dezbatute teme din protetica, implantologie si estetica si cursul: “Influenta mio-functionala asupra cresterii faciale in dentitia primara, mixta si permanenta” 스카이캐슬 무료 다운로드.

DENTA – un eveniment pentru toata familia
Pe langa componenta adresata specialistilor, DENTA este un eveniment pentru toata familia nwc Hangul. Pentru cei mici au fost gandite zone speciale unde vor petrece timp cu Dr. Maseluta si vor face cunostinta cu Supereroii Dintilor Sanatosi. Astfel, juniorii vor fi invatati de mici cum sa mentina in timp o dantura sanatoasa 동요 오솔길 다운로드.

DENTA – Expozitia internationala de produse si echipamente pentru medicina si tehnica dentara, este o manifestare expozitionala reprezentativa pentru domeniul stomatologiei si a ajuns in 2014 la cea de a 30-a editie 일시정지 다운로드.

Program de vizitare:
20 Noiembrie – 22 Noiembrie 2014, intre orele 10.00-18.00

Locatie: Pavilioanele C1, C2, C4, C5

Acces: Bilet intrare: 15 lei/zi
Copiii sub 7 ani, persoanele cu dizabilitati si persoanele institutionalizate beneficiaza de intrare gratuita

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *