MNAR organizeaza vizite ghidate la Palatul Regal in weekend!

Muzeul Național de Artă al României vă invită la o serie de vizite ghidate în spațiile istorice din corpul central al Palatului Regal (Sufrageria Regală, Sala Tronului și Scara Voievozilor), care au loc în al treilea week-end din fiecare lună sql developer 다운로드.

Vizitele au loc astfel:
sâmbătă, 21 iunie, de la orele 11.30, 14.00 și 16.30;
duminică, 22 iunie, de la orele 11.30, 14.00 și 16.30;

Începând din luna mai 2014, participarea la aceste tururi ghidate nu mai necesită o programare prealabilă pinterest 이미지 다운로드. Vizitatorii sunt rugați să se prezinte cu 30 de minute în avans la casa de bilete de la parterul Galeriei Naționale pentru achiziționarea biletelor de acces 매직크레용 다운로드. Participarea se face în limita locurilor disponibile.

Cu acest prilej poate fi vizitată și expoziția Fragmente de memorie — Portrete Regale 알이씨 다운로드. Palatul Regal, care își propune să reconstituie momente din istoria familiei regale (în anexa Sălii Tronului) și a Palatului Regal (în anexa Sufrageriei Regale) Rolltoches Add-on. Fotografii de epocă, planuri ale clădirii, piese de mobilier, portrete regale și obiecte disparate ajunse până la noi sunt astăzi expuse în calitatea lor de supraviețuitori ai unor vremuri apuse Download Android Jelly Bean.

Durata: aproximativ o oră
Tarif: 20 lei întreg/10 lei pensionarii/5 lei pentru elevi și studenți/preșcolarii au acces gratuit
Taxa de fotografiere (fără bliț și trepied): 100 lei
Taxa de filmare (amatori): 150 lei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *