Primavara incepe cu Baneasa Kids Club!

In asteptarea primaverii membri Baneasa Kids Club se pregatesc sarguincios pentru urmatorul eveniment Download 100 of Yoon Myung-jo.

Sambata, 3 martie, copiii isteti ce fac parte din club vor asculta Povestea Martisorului si vor invata semnificatia snurului colorat pe care il purtam cu totii de 1 Martie vgmdb. Se vor transforma apoi in mici vestitori ai primaverii: fetitele in fluturasi zglobii, iar baieteii in bondarei curajosi. Alaturi de prietenii de la gradinita Happy Kids Floreasca, vor participa la ateliere si vor crea felicitari si martisoare pe care sa le ofere mamicilor de ziua lor, pe 8 Martie 지나오다 mp3 다운로드.

Incepand cu ora 11:00 toti membrii sunt asteptati intr-o noua locatie: zona de evenimente din incinta magazinului Domo – Baneasa shopping City, etajul 2 카툰워즈 블레이드 다운로드.

Pentru a participa la eveniment este nevoie de o confirmare, iar aceasta poate fi facuta pe site-ul www.baneasakidsclub.ro tudou 비디오 다운로드.

Mai multe informatii despre club, despre evenimentele si concursurile organizate, alaturi de fotografiile de la intalniri, puteti gasi oricand pe site pc 라인 다운로드.

In prima sambata din fiecare luna copiii cu varste intre 4 – 10 ani inscrisi in club isi dau intalnire pentru a participa la diverse activitati interesante, ateliere si petreceri 꾼 무료 다운로드.

Inscrierea in Baneasa Kids Club este gratuita si foarte simpla. Este suficient sa completati formularul disponibil atat la birourile de informatii din Baneasa Shopping City, cat si online, pe www.baneasakidsclub.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *